To pa je pravi gorenc,vse bi zastonj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
bonk.gif

Pa kaj je mislo, da je Rambo.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hysterical-1.gif

jao! le kaj je mislil? pa verjetno je bil tud brez rokavic!

bo ostal na zdravljenju, ja pol pa še na psihiatrično!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
hysterical-1.gif

Jest krivim kanal s klasičnimi filmi, ki pri Telemachu zvečer zamenja Cartoon Network. Kadarkoli premaknem tja vrtijo Where Eagles Dare in če Clint Eastwood in Richard Burton lahko plezata po gondoli, lahko tudi kleni Jeseničan po sedežnici.
grin1.gif

stupid-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Saj bi rad videl 20 letnika, ki bi se držal kaj dosti dlje. Večina keyboard rambov bi omagala že prej.

roza

Pripravnik
27. jan 2009
63
0
6
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
bonk.gif

evil.gif
[/B]

Nisem vedel da je to že starost, ko ti ostanejo samo še bergle pa palica.
shocked-1.gif

Vrjetno je mislil, da bi kaj takega pričakoval od 15 letnika ki hoče prišparat na karti da bo imel za čaj in jegermajster, ne pa od 39 letnika ki (bi naj imel) vse pošlihtano v glavi,...

roza

Pripravnik
27. jan 2009
63
0
6
Citat:
Uporabnik roza pravi:
Citat:
Citat:
bonk.gif

evil.gif
[/B]

shocked-1.gif

Vrjetno je mislil, da bi kaj takega pričakoval od 15 letnika ki hoče prišparat na karti da bo imel za čaj in jegermajster, ne pa od 39 letnika ki (bi naj imel) vse pošlihtano v glavi,...

No gre se tut malo za pamet. Jaz pravim če si lopov bodi barem pameten.
Greš na mesto kjer boš se "vrkcal", pritisneš štoparico in štopaš kako dolgo rabi sedež do gor oz. mesta kjer boš "izstopil".
Greš do prve štange v polni opremi, skočiš gor in se držiš. Če je vožnja 2 minuti, moraš zdržat 2,30.

Tako preprosto je.

Če si pa nor pa si zaslužiš da te ujamejo oz. se zbudiš na kliničnem, te barem malo spametuje.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik roza pravi:
Citat:
Citat:
bonk.gif

evil.gif
[/B]

shocked-1.gif

Ja tudi to sem mel v mislih. Ma en 40 letni, ki bi moral bit v vzgled, dela taka smešna kriminalna dejanja, kot vihravi in "jaz upam!!" najsniki.Res pa to velja le za veliko večino, še vedno obstajajo primitivci in to v vseh starostnih obdobjih...
frown-1.gif

90_letni_tat_AA_baterij.press
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Citat:
Uporabnik roza pravi:
Citat:
Citat:
bonk.gif

evil.gif
[/B]

shocked-1.gif

Ja tudi to sem mel v mislih . Ma en 40 letni, ki bi moral bit v vzgled, dela taka smešna kriminalna dejanja, kot vihravi in "jaz upam!!" najsniki.Res pa to velja le za veliko večino, še vedno obstajajo primitivci in to v vseh starostnih obdobjih...
frown-1.gif

90_letni_tat_AA_baterij.press
evil.gif

Citat:
Uporabnik badguy777 pravi: Ja, sej ni ne vem kaka starost to, ajde malo tut ni , ampak ne more se en povprečni 39 letni ded tak držat , kot en 20-25 letni povprečni pubec. Nič kaj drugega nisem s tem mislil , da se nebo kdo počuto 100 let starega, hehehe

BUSTED!!!
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Malo dvoumno je ja, priznam. Ampak
evil.gif

Citat:
Nič kaj drugega nisem s tem mislil , da se nebo kdo počuto 100 let starega, hehehe

Se navezuje le na ta stavek. Da pač 40 letnik ni več tak fizično močn kot 25 letnik, pa še to vedno ne drži, če prav pomislim. -> Torej sem samo na fizično moč mislil, in ne da je dejansko prestar za taki manever. Še vedno jse čudno bere.
bonk.gif
Bom raje nehal.

Pa v glavi mu tud nena vse štima, sem se pa vsaj nasmejal, ko sem bral novico.
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik roza pravi:
Citat:
Citat:
bonk.gif

evil.gif
[/B]

shocked-1.gif

no ja, upam, da je to mislil..ker večina 15-25 letnikov ima danes tako slabo telesno pripravljenost, da bog pomagaj
grin1.gif

to se vidi na raznih pohodih ipd..stokajo, jamrajo, tako, da jim moramo mi rukzake nosit
grin1.gif

zvečer pa še razne dolžnosti opraviti do žensk--ni problema
wink-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
ksz

Sem prebral na 24 ur, da ima tip doma 3 otroke in da je trenutno v bolnici v hudo kritičnem stanju, tako da se še borijo za njegovo življenje, tako da predlagam da se ne delate preveč norca iz tega.

Sicer se je tudi meni zdelo na začetku smešno ampak ko sem zvedel še ostalo mi pa ni bilo jasno kako lahko kdo stori kaj takega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.