To kar delam je vredno moža...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Za Pahorjevo obnašanje obstaja strokoven izraz: Dunning-Kruger efekt (ali po domače: prebutast, da bi ugotovil, da je nesposoben).

EDIT: popravek naziva sindroma

EDIT2: http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect

Ti si hobi doktor?
evil.gif

Jaz ne bi kar tako premieru postavljal neke diagnoze, te lahko kdo obišče.
Strinjam se, da je nesposoben voditi vlado in koalicijo v teh razmerah, a neko sposobnost sigurno ima, da je prišel tako daleč in leta 2008 premagal najbolj sposobnega državljana R Slovenije...

p.s. izjave, ki jih daje zadnje čase pa so res "epske".

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ti si hobi doktor?
evil.gif

Jaz ne bi kar tako premieru postavljal neke diagnoze, te lahko kdo obišče.

Hm, pred dvajsetimi leti so nas takole obiskovali, zdaj smo pa spet tam, kajne?

DRAGO I.

Ampak, če to potrdi glavni udbovec, potem se pa menda ja lahko o tem javno govori?

I

Izbrisan uporabnik #488

Levica bo Pahorja na vsak način obdržala na oblasti, ker sta moč in oblast prevelika skušnjava.

Problem je le, da so se ušteli pri tem kako bodo kradli.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Mene vse bolj spominja na Sizifa.

Vsako potezo, ki jo naredi in misli, da bo uspešna se mu sfiži. Ne vem no, ali ni pravi čas za njegove ideje ali pa enostavno ne ve kaj dela in tako vsi na njega kažejo s prstom.

No, lahko pa enostavno le igra takega, da javnosti vrže novo kost za glodanje in v ozadju dela svoje.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
KSZ

Kdaj vam bo jasno, da je ta uboga kreatura, tako močno stisnjena v krempljih mafijcev KK, MS, GG....., da od samega trpljenja take ven meče, pomagat si pa ne more, razen s praškom, ki mu kisa možgane, ker, če ne bo hotel več biti na oblasti, ga bo zadela "kap" kot je Knupleža!

+1
467716-post_slo.gif