To kar delam je vredno moža...

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Samo da se ne pozabi in da gre tale pahorjeva izjava v anale.

Dela ja, ampak kaj?

Ščiti tajkune, pasjeljubce, neomajno zaupa pokvarjencem (ex. minister Pogačnik, ex. vodja kabineta Dimic). Zaupa najbolj nesposobnemu financ misnistru v zgodovini, Hrvatkom šenka edino orožje ki smo ga še imeli proti njim (vstop v EU). Kaj še? Malo delo, Pokojninski zajeb....

Kozla se mi, cepec se pa s takimle hvali.

Najbolje da damo eno sticky temo in vanjo vpisujemo DNEVNE zajebe našega pahorčka, pred volitvami pa par jumbotov da se ne bo preveč po prsih tolkel kaj vse mu je ratalo...

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Iz Busha smo se norce delali pa smo dobili svojega .....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
še ena nelogičan: Pahor Zidarju obljubil državna poroštva, po drugi stran pa Zidar ni sposoben avtoceste v Bosni do konca sezidat. A v Libiji bi mu blo pa lažje?
bonk.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Tudi meni ni jasno kaksen vikedn so pahorju sezidal, da stresa take. Ok, sct zaposluje toliko ljudi. Ampak, naj crkne. Bosancke bo pobral takoj kdo drug, ki bo lahko zidal namesto sct-ja. Razen tega, da ni izvedljivo ravno cez noc (v drzavah z jajci tudi) kaksna slabost? Razen, da si riti dajo na prepih?

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
872
113
SCT je tako ali tako v resnih težavah, saj mu mnogi dobavitelji nočejo več dajati materiala brez vnaprejšnjega plačila ..

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Kako jih ne bo cel kup, ko je dnevno 105 neumnosti iz njegovih ust + še neumna ravnanja. Saj sem rekel naj se naredi sticky tema o dnevnih zajebih tele vlade. Brezvezni komentarji v tej temi pa bi šli takoj v brisanje.

Moderatorji, je možno?

bozo_13

Pripravnik
11. jul 2010
201
0
16
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
še ena nelogičan: Pahor Zidarju obljubil državna poroštva, po drugi stran pa Zidar ni sposoben avtoceste v Bosni do konca sezidat. A v Libiji bi mu blo pa lažje?
bonk.gif
zakaj pa ne oz. kaj jim fali? link na novico?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
bonk.gif
Valjda - tm je pesek zastonj
grin1.gif

Bitumen pa tut...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ma, njegova samoljubnost in narcisoidnost nimata meja.
Danes je na vprašanje o njegovi bivši sodelavki odgovoril, da se on ne ozira nazaj ... jaz sem pa vedno mislil, da se iz svojih napak največ naučimo. Zato je pa verjetno tako glup.

p.s.: je pa ta njegova izjava točno to, kar dela vedno - probleme namesto, da bi jih reševal pusti nekje v zraku in se dela, da nima veze z njimi oz. kot, da jih sploh ni bilo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Izjava, da je Dimičeva lojalna je podobna, saj kot vemo je ta lojalna sodelavka dala drug dan odpoved.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hahhahah, sam ima poseben smisel za humor tale borat. prosim naredte tole sticky ... tema za dobro jutro, lep dan in popoln večer
grin1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
tale je pa iz danšnjih Financ oz. že prej iz Jane: " Kaj vse bom še slišal? Da sem baraba, lažnivec, bedak. okej, vse to se da prenesti. Bojim pa se, da bodo šle stvari tako daleč, da utegne kdo reči, da je nekdo lepši od mene" 8.10.2010

lp

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
KSZ

Kdaj vam bo jasno, da je ta uboga kreatura, tako močno stisnjena v krempljih mafijcev KK, MS, GG....., da od samega trpljenja take ven meče, pomagat si pa ne more, razen s praškom, ki mu kisa možgane, ker, če ne bo hotel več biti na oblasti, ga bo zadela "kap" kot je Knupleža!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
tale je pa iz danšnjih Financ oz. že prej iz Jane: " Kaj vse bom še slišal? Da sem baraba, lažnivec, bedak. okej, vse to se da prenesti. Bojim pa se, da bodo šle stvari tako daleč, da utegne kdo reči, da je nekdo lepši od mene" 8.10.2010

lp

A pa je res to izjavil?
hysterical-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
4. septembra 2010

Želite predsednika vlade, ki bo uspešen ali popularen? Jaz sem se odločil, da bom uspešen.

28. oktobra 2010

Sem predsednik vlade, ki bo iz mandata odšel verjetno kot najbolj nepopularen, a najbolj uspešen predsednik. Ko sem bil na vrhu Olimpa, državljani niso imeli veliko od tega, zdaj sem ponosen, ker dajem državi vse, kar znam. Brez slehernega dvoma, to, kar delam zdaj, je vredno moža.

27. oktobra 2010

Če kje, je v teh dveh letih uspel preboj Sloveniji.

30. septembra 2010

Nekateri pravijo, da je težko. Ni res. Res je, da je še veliko težje. Spet pravijo, da se bomo zlomili pod težo problemov. Ni res. Premagali jih bomo, na koncu neskončno težke borbe bomo močnejši.

1. oktobra 2010 (Pismo spodbude Socialnim demokratom)

Plača v vrednosti 3.002 evra ne zadošča za vzdrževanje standarda, ki mi pripada kot premieru.

11. junija 2010

Kaj vse bom še slišal? Da sem baraba, lažnivec, bedak. Okej, vse to se da prenesti. Bojim pa se, da bodo šle stvari tako daleč, da utegne kdo reči, da je nekdo lepši od mene.

www.finance.si

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:

lp

Tega pa ne verjamem.
ne-ne-1.gif