titula

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
@zdravnik
Pa če že hočeš imeti vse te dr mr zadeve a za presledke za piko ti pa ni mar?
prim. dr. Novak dr. spec.

Če smo rigorozni (kar je tudi prav!), pa dodajmo še vejico:
prim. dr. Novak, dr. spec.

Sicer je pa glede teh nazivov že zdaj cela znanost, pa 'bolonjski izobraženci' sploh še niso kaj dobro vidni.
Zelo grobo morda takole: z diplomo dobiš naziv za imenom, z nadaljnjimi podiplomskimi študijskimi dosežki pa pred njim.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Bi jo že imel, če bi napisal predlog.
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo eno vprasanje...

Nič me ne moti, nič nimam proti, ampak ni blo včasih, da si mogo za titulo bit nekaj
posebnega, pa nemislim varjanta pacient, ampak recimo ynosa smo vsi poznali, ker
je nonstop dajal neke vremenske napovedi, razne slike, grafe, skratka kar preko MSNja
sem ga vprasal za vreme čez vikend, in je dobil recimo titulo Vremenko...

Pol recimo Diablo se je nonstop "vtikal" in kljuval v razne teme, in je dobil Kljunaš...

Za titulo so se odločili recimo NS al pa višji modi, recimo cifra je polobiral malo, gor dol
si se kje dokazal in hopa...

Škorpijonka je organizirala piknik z tako vnemo, da je dobila titulo organizatorka...

Malena je bla znana po tem, da ni blo komada ki ga ona nei imela v mp3 obliki, ki je
ponavadi veselo romal v tvoj e-nabiralnik, titula Juke-box-girl...

Ampak zdaj pa kr nekdo (pa nemislim tebe zdravnik, ampak nasploh) nekdo samo odpre temo
"lahko dobim, malo pojokca kako si jo želi..."

Ok jaz za to titulo tut nisem nič se naprezal, ampak ipak nas je tu ene 15 komadov, starih suxovcev
ki smo prebedeli noči na suxu, pa sem nekako lažje dobil titulo... Za pacient 05' sem rabil vsaj 2000
postov (torej 2000 "neumnih" postov) je botrovalo da sem bil nato v izboru, katerega sem celo mogo
zmagat na podlagi glasov...

Zdaj pa se nekdo registrira, v mobilni reče 3 poste, posurfa sem, odpre topik, a bi lahko jas dobil
titulo xy in v naslednji uri jo ima... Kje je pol razlika?

Ponavadi so bli titularji nebom rekel nekaj posebnega, ker to ni res, ampak nekak "domač"
insajderski, recimo zaupanja vredni idp...

Titula zgubi na pomenu, na suxu je bila custom titula recimo kar redkost, 40.000 prijavljenih pa cca 50 titul.
Tu nas je prijavljenih (karekiram to število; taprvo pa velja) 200 pa je 50 titul...

Meni je v osnovi čisto vseeno, ampak tu si vsak zmisli svojo titulo, na suxu to ni bilo mogoče, so jo
določli drugi, in je mela nek globji pomen...

Kakorkoli, boste glavni že vedeli...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik darwin pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
@zdravnik
Pa če že hočeš imeti vse te dr mr zadeve a za presledke za piko ti pa ni mar?
prim. dr. Novak dr. spec.

Če smo rigorozni (kar je tudi prav!), pa dodajmo še vejico:
prim. dr. Novak, dr. spec.

Sicer je pa glede teh nazivov že zdaj cela znanost, pa 'bolonjski izobraženci' sploh še niso kaj dobro vidni.
Zelo grobo morda takole: z diplomo dobiš naziv za imenom, z nadaljnjimi podiplomskimi študijskimi dosežki pa pred njim.

Ko se že piz.duliramo...

prim. dr. Novak, dr. med., spec. ortoped

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
> Samo eno vprasanje...

> Nič me ne moti, nič nimam proti, ampak ni blo včasih, da si mogo za titulo bit nekaj
> posebnega, pa nemislim varjanta pacient, ampak recimo ynosa smo vsi poznali, ker...

To je bilo... ampak ne tukaj
ne-ne-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Hvala za titulo, jst sm čist tko reko, k sm vidu da že ostalim dajete, pa sm še svojo željo povedu.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Konec je s titulami na zahtevo.

Mogoče za posebne dosežke še podelimo katero oziroma se bo zanjo potrebno malo bolj potruditi.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
ksz

Konec je s titulami na zahtevo.

Mogoče za posebne dosežke še podelimo katero oziroma se bo zanjo potrebno malo bolj potruditi.

Ti šment, očitno sem bil malo prepozen.
frown-1.gif

Al se meni še spregleda čez prste, glede na to da sem ti poslal prošnjo kakšni 2 urci predno si napisal da je konec.
grin1.gif

Dobiš za virtualno pivo.
nahrung002.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Svoboda Alter-ju!

Kako je s čini? >>> Sam si odprl temo in se poslinil, dok nisi bil uslisan.
grims-1.gif
Takoj ko se je prijavu je že jokal za titulo.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Svoboda Alter-ju!

Kako je s čini? >>> Sam si odprl temo in se poslinil, dok nisi bil uslisan.
grims-1.gif

Stari, 12k postov na suxu, 3 leta prijavljen, bil na piknikih, osebno poznam vsaj 30 suxovcev,
mislim da sem nekak bol insajderski, da rečem za titulo, vbistvu ne moderatorjem, ampak prijateljem
moderatorjem...

Točka ki je ne razumes; Mene poznajo, tebe ne poznajo.

Nemislim nič nesramnega al pa kaj.
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.