Samo eno vprasanje...
Nič me ne moti, nič nimam proti, ampak ni blo včasih, da si mogo za titulo bit nekaj
posebnega, pa nemislim varjanta pacient, ampak recimo ynosa smo vsi poznali, ker
je nonstop dajal neke vremenske napovedi, razne slike, grafe, skratka kar preko MSNja
sem ga vprasal za vreme čez vikend, in je dobil recimo titulo Vremenko...
Pol recimo Diablo se je nonstop "vtikal" in kljuval v razne teme, in je dobil Kljunaš...
Za titulo so se odločili recimo NS al pa višji modi, recimo cifra je polobiral malo, gor dol
si se kje dokazal in hopa...
Škorpijonka je organizirala piknik z tako vnemo, da je dobila titulo organizatorka...
Malena je bla znana po tem, da ni blo komada ki ga ona nei imela v mp3 obliki, ki je
ponavadi veselo romal v tvoj e-nabiralnik, titula Juke-box-girl...
Ampak zdaj pa kr nekdo (pa nemislim tebe zdravnik, ampak nasploh) nekdo samo odpre temo
"lahko dobim, malo pojokca kako si jo želi..."
Ok jaz za to titulo tut nisem nič se naprezal, ampak ipak nas je tu ene 15 komadov, starih suxovcev
ki smo prebedeli noči na suxu, pa sem nekako lažje dobil titulo... Za pacient 05' sem rabil vsaj 2000
postov (torej 2000 "neumnih" postov) je botrovalo da sem bil nato v izboru, katerega sem celo mogo
zmagat na podlagi glasov...
Zdaj pa se nekdo registrira, v mobilni reče 3 poste, posurfa sem, odpre topik, a bi lahko jas dobil
titulo xy in v naslednji uri jo ima... Kje je pol razlika?
Ponavadi so bli titularji nebom rekel nekaj posebnega, ker to ni res, ampak nekak "domač"
insajderski, recimo zaupanja vredni idp...
Titula zgubi na pomenu, na suxu je bila custom titula recimo kar redkost, 40.000 prijavljenih pa cca 50 titul.
Tu nas je prijavljenih (karekiram to število; taprvo pa velja) 200 pa je 50 titul...
Meni je v osnovi čisto vseeno, ampak tu si vsak zmisli svojo titulo, na suxu to ni bilo mogoče, so jo
določli drugi, in je mela nek globji pomen...
Kakorkoli, boste glavni že vedeli...