Tina Maze vs. SZS - again

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Joj, lapsus no
bonk.gif
.. 212k na sezono.. Dobi to kdo drug od smučarjev? Presega Lovšetova letna plača pri SZS ta znesek??

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kloško, spet si brihten
smirk-1.gif

Tekmovalna sezona traja 4 mesece, ja. Toda, ali misliš, da ostalih 8 mesecev gledajo v luft in drkajo k.urac, tako, kot ti?
Je treba trenirat. In zato rabiš trenerja, serviserja, maserja oz. fizioterapevta, opremo, karte, letalske karte, hotelske namestitve itd.
In to vse mora Tina sama plačat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Joj, lapsus no
bonk.gif
.. 212k na sezono.. Dobi to kdo drug od smučarjev? Presega Lovšetova letna plača pri SZS ta znesek??

Pa kaka njegova letna plača? Taki funkcionarji niso tam, da služijo, ampak da denar zrihtajo. Zato se je tud njega izbralo, ker naj bi imel ogromno kapitala.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
človeška omejnost ne pozna meja in res pravi klošar
212k na mesec??? človek brat bo treba začet...
Tekmovalna sezona ima 4 mesece da pa prideš v to sezono z apetiti za zmage pa ti v 365 dneh zmanjkuje ur v dnevih... če ima ona 3 tedne dopusta v letu je to že verjetno preveč...

in če gremo razdelat situacijo... naši smučarji veljajo za ekpio takrat ko je treba dobivati spoznozorska sredstva medtem ko na sponzorjevop odločitev to podpirati ali ne štejejo predvsem rezultati in tukaj potem v našem primeru ena oseba praktično pridobi večino sredstev za celotno reprezentanco... Lovše se napihuje kako je povečal sredstva iz 1500000 na 2200000.... v resnici so jih tinini rezultati. brez teh rezultatov lovše nebi dobil niti 1000000. Medtem je potrdil tudi pričevanja ljudi o njegovih obljubah ki veljajo manj kot lanski sneg saj je športnici obljubil znesek če postane svetovna prvakinja, zdaj jih pa zadržuje medtem ko bi jih moral izplačati takrat ko je to postala. Kaj je danes s tem nima veze on je dal obljubo za en točno določen dogodek s točno določenim rezultatom... neznanih oseb na neznanem mestu z neznano kakšnim nagradam imamo dost že iz politike.

In zdaj še enkrat pravim... preverite Lovšetovo izobraževanje v Chicagu preverite teorijo šoka preverite namen le te in se potem odločite kakšna osebnost je in koliko lahko taki osebnosti verjameš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, Lovše ji da za 4 mesečno smučarsko sezono 50 jurijev mesečno za stroške in 3 jurije plače (če bi nekako logično razbili ta znesek 212k). Kaj si lahko pokriješ s 50k/mesec? Trenerja? Ja. Serviserja? Ja. Maserja, fizioterapevta? Ja. Opremo, karte, letalske karte, hotelske namestitve ... in smo nekje na tem znesku. Po moje. Ne vem. Al bi rabila za vse to še dodatnih 50k/mesec? Da ne bomo na koncu prišli še do tega, da je suma sumarum v minusu.
bonk.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
pa povej a ste ti delaš de.bila al to si...
a bi ti dal ilki štuhec 200000eur na sezono???
si menja da bi moral predsednik take zveze dobiti denar na nivoju vrhunskega smučarja??? če mene vprašaš pobaše tako in drugače še več in tukaj je problem saj so ga sponzorji začeli drkat

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No, da ne bomo samo pametovali (in se zgražali nad pisno napako, ki je prebrihtni povprečni alteraš ni sposoben narediti) ... Butni ven konkreten znesek, ki bi "lakomni gospe" pokril vse stroške in ji zagotovil normalno življenje. Ok, 1 mio od sponzorjev imamo, 200k od nagrad imamo. Koliko bi morala dati še država? Milijon? Dva? Pet?
bonk.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lovše ji ne da nič. Verjetno bi ji rad dal vsaj klobaso, pa je Tina, jasno, noče od bajseka.
Večino tistega, s čimer Lovše palamudi in mu gre težko od rok, mu je zrihtala Tina s svojimi rezultati in ne vice versa.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Toliko, kot ima zapisano v pogodbi. Ne manj, ne več.
Pa nekako ne dobi toliko, kot bi morala.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:

Pa s kom jaz to razpravljam? In ti mi boš o omejenosti?
bonk.gif
Me pa zanima, koliko bi še rabila, da bi bila srečna. Le to me zanima.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
funkcionalno nepismenim bi morali prepovedati udeležbo v debatah in jih pustiti samo brati
SMUČARKSA SEZONA JE PRED EKRANI 4 MESECE PRED TEM PA SO TE SMUČARJE PRIVLEKLI IZ MATERNICE IN JIH OD MALEGA POSTAVIJO DECEMBRA NA SMUČKE MARCA PA JIH PONOVNO ZAPREJO V SOBO KJER DO NASLEDNJEGA DECEMBRA NIMAJO OPRAVKA Z NIČEMER...

in btw TIna in njeni starši so v 25 letih sigurno v minusu letno pa v zadnjih nekaj letih naredi blizu nule

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To je tko ko imaš dva ega skupaj. oz.tri...Tudi Tina ni tako nedolžna... a zdej ko pa zmaga par tekem je pa neka zvezdnica? dejte no...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Nisem bral vse teme, ker je preveč "ne"snage noter......... ne vem kak lahko sploh kdo podvomi v Tino!!!
shocked-1.gif

Ko bi si vsi tisti znali predstavljat koliko časa, truda, žuljev in ostalih bolečin je potrebno, da prideš na nivo kot je Tina. Če bi se zavedali ne bi bilo slišat komentarjev, da ji je neke stoplo v glavo...... še premalo pozira! go TINA
cheer.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik netko pravi:

Pa s kom jaz to razpravljam? In ti mi boš o omejenosti?
bonk.gif
Me pa zanima, koliko bi še rabila, da bi bila srečna. Le to me zanima.
Izgubil si nit: v tej temi ne teče debata o tem, da bi bil spor zaradi Tininih zahtev, ampak zaradi nebuloz, ki jih trosi okoli pred najpomembnejšo domačo tekmo amerikanizirani tajkun.

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Ok, kdo od vas/nas na Tininem mestu ne bi počel bolj ali manj istega? Punca (pa zdaj če jo Massi pumpa ali ne (no, ziher jo "pumpa"
wink-1.gif
) ) ve da je dobra in ve da je magnet za pokrovitelje. S procenti od denarja, ki je prišel na SZS zaradi nje, je vložek taiste SZS vanjo verjetno že davno odplačala. Seveda ji(ma) je jasno, da ji ostane le še kako leto ali dve vrhunskih uvrstitev, ob morebitni poškodbi se vse lahko neha tudi danes. Celo življenje ne počne drugega kot trenira in smuča. Ne vem kako je z njeno izobrazbo (nekaj gotovo ima), ampak očitno se ne vidi nekje v pisarni od 8-16 za jurja na mesec. Punca hoče svoj denar. Ki ga ni malo.
Tudi meni niso všeč vse te zdrahe, malo mečejo (pa kakršnakoli že je resnica) slabo luč nanjo. Ampak, iskreno, na njenem mestu bi najverjetneje počel isto.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
date razsvetlim
je dvakratna dobitnica olimpijske medalje
je trikratna nosilka medalje iz svetovnega prvenstva od tega ena zlata
ima 11 zmag v svetovnem pokalu
skupno je stala na stopničkah 32 krat v svetovnem pokalu...

večina njenih uspehov datira po letu 2008 ko se je TIna odločila za svojo pot in še kako prav se je odločila

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:

Lovše je včeraj lepo povedal, da strnemo:

- Lakomna smučarka ima letno preko milijon prihodka
- zveza ji je obljubila 212.000 EUR, dolguje ji še 50.000
- Lovše ji je obljubil osebno še 200.000 nagrade, dal je le 80.000, ostalo zadržal
- Mazejeva nagrabi sredstva tudi z nagradami na posameznih tekmah
- nagrabi od sponzorjev itd.

Mazejeva pa:
- ne izpolnjuje svojih obveznosti

Sem absolutno proti lakomni smučarki, smučarska zveza ima tudi druge panoge in tekmovalce, ki jih "mora" plačevati. Kako je s skaklaci? Je Tina več vredna od njih? itd...

Snečko lakomnost al kaj...

FACTI AGAIN

Vsi glavni sponzorji so pogojevali Tino, vsi.... (ker če ni Tine ni denarja)
zveza ne izpoluje pogodbe in zamuja z plačili, tako je bilo prejšne leto in letos tuki..
Debela svinja, kjub enormnemu premoženju si izplačuje redno plačo (ne malo) sebi in ostalim funkcionarjem
..........
..........

na koncu potegnemo črto, ostali proti Tini niso nič, moška in ženska reprezentanca skupaj nimata toliko točko kot Tina sama.... in če ona gre ostanejo le še funkcionarji, ki pa bodo dobivali redno plačo...

Lakomomnost... ti dejansko si res omejen in dejansko ne vidiš da cela smučarska zveza žvi od Tine........

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kva, si še v šiptariji
sprasujem se.gif
Še.
Ni.
Tolk na brzino
grin1.gif

@Fadil: trenutno sem na Skenderbegu (5.6€ pol litrska flaša) in tardečih (itak
smile-1.gif
) West (1.5€ škatla).
Razmišljam, da bi kar tu ostal.
cool-1.gif

(sej ne - na cganarijo bi se težko navadil)

Kaj pa delaš dol?