Tina Maze - težka milijon EUR?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Verjetno misliš Lindsay Vonn. Sicer pa je njen odstop na slalomu toliko povezan z možnostmi za zmago Tine, kot je povezano to, da tekmo gleda/ne gleda po televiziji Vreni Schneider.

Rezultati Vonnove v slalomu letos - odstop, odstop, 8, 18, 9, 7, odstop, odstop.

Ja res škoda, da danes ni izkoristila njenega odstopa, ko bi lahko zmagala, ko je končno enkrat Vonnova odstopila.
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vmes pa je bil še kakšen slalom v kombinaciji
smile-1.gif
sem rhalo pozabil, a mislim da je na zadnji kombinaciji "šolala" Mazejevo v slalomu.
Boš me že ti popravil.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vmes pa je bil še kakšen slalom v kombinaciji
smile-1.gif
sem rhalo pozabil, a mislim da je na zadnji kombinaciji "šolala" Mazejevo v slalomu.
Boš me že ti popravil.

evo, sem šel ekstra gledat. Letos sta bili samo dve superkombinaciji.

Na prvi je v slalomu Lindsay šolala Tino tako, da je v 44 sekundah zaostala za točno celo sekundo. Drugič jo je šolala malo bolj, tako da je zaostala samo 17 stotink.

Se boš zdaj odstranil, ko vidiš, da nimaš blage veze? Verjetno tudi v drugih temah filozofiraš na pamet oz. na nekih izblojenih podatkih.
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj veš da Vonnova slalom vozi bolj iz nuje, tako da tista zadnja tekma je bila lepo šolanje.
Saj te po eni strani razumem kot navijača, ki vsepovsod vidi uspeh, tudi v porazih
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Da se še malo vrnemo na temo.

Gorenak bo odpuščal na Policiji, vsaj tistih bi se rad rešil, ki "sedijo" po pisarnah in vlečejo lepe plače.
A ne bi bilo smiselno se rešiti tudi takšnih, ki ne sedijo niti po pisarnah, ampak se smučajo in obenem še mastno služijo?

Kaj praviš.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdaj ko si odjebal pa spreminjaš temo? Da se vrnemo na temo - ti si napisal, da je imela danes super priložnost zaradi odstopa najboljših (s tem si mislil Vonnovo). Ko sem ti dokazal, da bluziš, si začel bluziti še bolj.

Daj še kaj o Janši napiši.

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes je najboljša smučarka Vonnova odstopila, to je dejstvo
smile-1.gif
in Mazejeva je imela izvrstno priložnost, da prvič zmaga pa mislim da ni prišla niti do prvega merjenja.

p.s.
Imamo drug podforume o predsedniku Vlade. Ni nobene potrebe, da se razburajaš, razen če si na njeni plačilni listi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Prišla je do prvega vmesnega časa. Boš še kakšno laž zapisal?

Nad tvojimi posti se ne razburjam. Edina emocija, ki jo čutim ob njih je začudenje, kako človeška neumnost in škodoželjnost ne pozna meja.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Snecer, samo izpade imaš pa res neverjetne... tebe bi dobili s prsti v marmeladi in marmelado okoli ust pa bi še vedno trdil, da ti pa nisi marmelade kradel... daj desc, priznaj da si se zmotil in utihni, ne pa da se blamiraš z vsakim postom bolj in bolj...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Snecer, samo izpade imaš pa res neverjetne... tebe bi dobili s prsti v marmeladi in marmelado okoli ust pa bi še vedno trdil, da ti pa nisi marmelade kradel... daj desc, priznaj da si se zmotil in utihni, ne pa da se blamiraš z vsakim postom bolj in bolj...

hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Snecer, a še kar najedaš v tej temi? Pa svojega TRR mi še tudi nisi posredoval, da ti nakažem tisti t.i. "tvoj" delež, ki ga je zaslužila Mazejeva na policiji... Da se ne boš več jokcal, koliko "tvojega" denarja je šlo za Mazejevo.
Me pa bolj zanima, koliko mojega denarja in denarja ostalih uporabnikov foruma je šlo, da je država skoraj do konca izšolala takšnega telebana, kot si ti...

Drugače pa škoda za Tino, da ji ni uspelo priti do cilja. Če bi ji, bi zmagala...
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
6 tkem ima še letos. Pol bo pa v šladmingu zmagala, pa se bo našel najednik in izjavil, da je zmagala, ker jih je itak samo (+-)25 vozilo.
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Če bi prišla do cilja verjetno nebi zmagala ker je naredila napako že prej
tongue-1.gif
Tisto prvo napako sem mislil... Če je ne bi bilo, ne bi bilo tudi napake, pri kateri je potem odstopila.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Tina Maze bo za sezono 12/13 in 13/14 podpisala sponzorsko pogodbo z loterijo Slovenije. Baje je govora o 500-600k € za dve sezoni
redface-1.gif
...)!!!

BTW.: Koliko, pa je sponzorski denar obdavčen pri nas?
confused-1.gif