Citat:
Uporabnik tony pravi:
Po eni strani se strinjam, po drugi pa je kljub gromozanski prednosti morala iti. Če hočeš globus, nimaš druge.
S tem se niti slučajno ne bi strinjal: kaj je rekel Federer v Wimbeldonu, ko ga je Nadal prvič premagal? 'Ja, mal me je pršu zajebavat!', mogoče? Ali pa, kaj je rekel Schlierenzauer, ko ga je premagal Kranjec - nesel ga je na oder.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, ravno to je Slovenceljsko, delati se nekaj, kar nisi. Tipično. Vsi bi bili radi največji frajerji.
Če bi bil jaz na Tininem mestu, bi rekel: "Ja, sem pričakovala, da bi znala Lindsey udariti na Lisici. Ona je legenda v hitrih disciplinah in nikoli ne veš, kaj bo spet prikazala."
Ne pa, ko največji kmet, ki je ravno zadel na loteriji "Ja, una smrkla me je pršla sm zajebavat, mene, mislim, mene, ki sem tu legenda, le poglejte, kako narod skače ..."
Ko pa govoriš o skromnih razmerah, si raje predstavljaj, v kakšnih razmerah sta trenirala Ivica in Janica.
Noben resen šampion ni ponižen pred svojimi predhodniki, ker s ponižnostjo ne moreš postati najboljši. Vem, da je težko, ampak poskusi si to vbiti v glavo.
Gre za preprosto dejstvo, da je bil Federer premagan na svojem dvorišču in se ni jokal, pač pa je dal Nadalu roko in priznal poraz.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Se ti zdi, da je Nadal Federerjev predhodnik?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na takšnih tekmah so lepe denarne nagrade, letalo je plačal sponzor...
Proga kratka...
Zakaj pa ne, sigurno je par jurjev potegnila.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
massi že dela spet probleme, klasika.
Točno tko! Sicer ne odobravam načina obračunavanja, nikakor, pa se ne morem znebiti občutka, da je šlo z vpadanjem v frekvenco izključno za nagajanje. Zakaj je bil trener moške (ponavljam: MOŠKE) reperzentance za tehnične discipilne (g. Kunc) sploh na terenu oz. imel prižgano postajo????Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Massi je verjetno res nekoliko preveč temperamenten in težek karakter, ampak strinjam se z njim glede te zadeve. Mislim, koji kuratz ima neki indijanec za uletavat v linijo med dajanjem navodil tik pred štartom???
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ekipa celo leto gara - vsi po vrsti: od Massija, Tine do trenerja, serviserja, fizioterapevtke. To ni šiht od 7h do 3h, ampak garanje - Massi 24h na dan razmišlja samo o tem, kako bodo uspešni.
In potem na dan najpomembnejše tekme v sezoni, v najparadnejši disciplini, tik pred štartem, med dajanjem navodil v zvezo vpade nek brezveznik. Jaz Kunca sploh ne bi nardl - na mestu bi ga usekal, da bi se krvavo useknil in zobe iskal...
Tisti izgovor, da so zamešali kanale, je tako beden, da bolj ne more biti. Tudi če so zamepali kanale, so lahko slišali, da jih uporablja ekipa A-Maze! In če na "svojem" kanalu slišiš drugega, potem lahko preveriš kaj je narobe.
In ja - Massi in Maze sta oba izjemno težka karakterja; verjetno jih je lažje nositi, kot prenašati; ampak samo 100% usmerjenost k cilju prinaša rezultate.
PS: mar kdo misli, da je bil Jobs prijetna oseba in prizanesljiv šef?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ste prebrali kaj delajo naši funcionarji z Grosom?