Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sej Tina je sigurno najboljša, ampak mi gre pa s svojim vzvišenim zvezdniškim odnosom konkretno na organ in sem prav vesel, da jo je na Zlati lisici Vonnova premagala in je dobila po piiiiiiiiichki ravno od nje hahahahhahahahahahahaha
Zaradi takih kot si ti in tebi podobnih je slovenija upravičeno narod hlapcev
Pol si pa meči pesek v oči in uživaj še teh par mesecev, kolikor bo na vrhuncu, v njenem zvezdništvu. Upam, da ne bo pristanek med "hlapce" nazaj pretrd.
Tina je carica, super smučarka, ampak karakterno je muhasta do amena in trenutno se tudi za moje pojme vede preveč vzvišeno in zvezdniško. Po telesni govorici se ji prav vidi, kako ne mara Vonnove. Vsi pa vemo, kako hitro lahko pade forma in da bo Lindsey letos ter v prihodnosti še zmagovala. Brez debat, seveda bi Tini to bolj privoščil.
Težek karakter gor ali dol, Slovenci smo verjetno edini narod na svetu, kjer ima nek športnik takega kova kot je Tina toliko nasprotnikov in toliko privoščljivcev, ki ji z veseljem privoščijo neuspeh.
Tipično slovenceljsko.
Koneckoncev večina športnikov svetovnega kova v "pomembnih" športih je močno močno vzvišenih in jaz jim ne zamerim, koneckoncev kar so dosegli in dosegajo, je mogoče samo v mikro promilu populacije.ž
Uglavnem, Tina je carica, pa če od danes naprej ne osvoji nobene točke več
Mal preveč osebno jemlješ moje besede, pa tudi ne vem zakaj se obnašaš kot da so njene medalje plod tvojega dela?
Mimogrede, Šumaher je bil tudi eden najboljših šoferjev v F1 pa ga nisem nikoli več maral kot športnika vse od trenutka, ko je poskušal izriniti ven Villineuva tik pred ciljem, to samo zaradi svojega zajebanega karakterja. Pa mu kljub temu priznavam status enega najboljših voznikov, ampak kot človeka ga pa zaničujem.
Nikjer nisem rekel, da ni dobra, dejansko je s svojim trdim delom daleč prišla. Dejstvo pa je da je njen karakter v vagini, zdaj ko je slavna pa se to še bolj pozna. In takih ljudi ne maram, ker hočejo biti nonstop v središču pozornosti s povzročanjem "indicentov" kot je npr. spor z Vonnovo. Kot da bi bila v vrtcu.
Še enkrat, dejansko je Tina daleč najboljša v letošnji sezoni, dejstvo pa je da ji bo motivacija vsak čas popustila, pobrala bo vse lovorike, podrla vse rekorde, polna bo denarja in njen zajeban karakter bo prišel še bolj na plano, ker so ji perutničke že zdavnaj zrasle. Naslednjo sezono bo verjetno zgodba že precej drugačna od letošnje, Massi bo trpel njen karakter še maksimalno v naslednjem letu in potem jo bo sčevljal takoj, ko ne bo več profitabilna. Žal... In takrat bo živela na račun javne uprave oziroma nas državljanov.
Tako, kot se danes Peterke nihče ne spominja, isto bo s Tino. Za Peterko in druge eno-dvoletne super športnike so takrat tudi govorili kako so ambasadorji Slovenije, danes pa se jih nihče več ne spomni.