Tina Maze - težka milijon EUR?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mi je bilo pa všeč, ko je Tina v intervjuju s Polono Bertoncelj z nasmehom rekla "Ja Lindsey me je prišla malo zajebavat v Maribor"

Nisem videl, ampak vsaka čast za tole.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Lindsey je zapravila skoraj sekundo v zadnjem delu..neverjetno.

Lahko da je spustla malo, da ma v 2. vožnji boljšo progo.
Tudi mene je presenetila.

Tina pa solidna, zgoraj bi morala več dodati pa bi imela sekundo prednosti.

snecer je zmagal
evil.gif

Snecer včasih čist vesoljske scenarije prijavlja, pa se mu kar userje. Se mi zdi, da je enkrat pri nekem fuzbalu prijavil nekaj, da so se mu vsi režali, na konc je pa v nulo zadel rezultat (ampak ne vem več, pri kateri tekmi je to bilo).
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.088
10.583
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vonnova je veliki globus že skoraj odpisala, zato ji je glavni cilj svetovno prvenstvo. In če kdo misli, da se bo Mazejeva na svetovnem sprehodila, se močno moti.

Zakaj bi se kdo motil, če bi mislil to za Mazejevo?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

vrhunski športniki, še posebej v individualnih športih, so egoisti in šampioni so največji egoisti. Nekaj je izjem, a kdor želi več let zdržati na vrhu... a mislite, da Vonnova ima pa prijeten značaj? Armstrong, Schumacher, Maze, Schlierenzaurer.... verjemite, da je vsakega od njih lažje nositi, kot prenašati
wink-1.gif

To je tako posploševanje, da je kar nesramno. Lahko napišemo zraven še C. Ronaldo, ampak poglej Messija. Schlierenzauer? Poglej Malysza. Schumacher je baje kot oseba težki zajebant in zelo prijeten. Za Vonnovo bi rekel, da je težka, ampak ne deluje arogantna. Tudi Kranjec je kljub številnim uspehom še vedno zelo skromen. Isto Federer. Poglej si Dragiæa, Rašota, Kopitarja ... Sami fajn pobje. So ljudje, ki jim slava zelo stopi v glavo in so ljudje, ki se jih ne dotakne.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vonnova je veliki globus že skoraj odpisala, zato ji je glavni cilj svetovno prvenstvo. In če kdo misli, da se bo Mazejeva na svetovnem sprehodila, se močno moti.

Fajn bi bilo, če bi padlo zlato v veleslalomu. V ostalih disciplinah ne računam na medaljo, no ja, mogoče v super G.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Dragiæ, Rašo, Kopitar - kateri je v individualnem športu in od naštetih je zvezda kvečjemu Kopitar (pa zelo cenim Dragiæa in še posebej Nesteroviæa).
A prijateljsko zgodbo med Vonnovo in Höfl-Rieschovo poznaš?

EDIT: aja, pa Schumacher je bil res zelo prijeten - celo tako,. da njegovi sovozniki niso smeli zmagati.

PS: Za mene je Schumi še vedno največji v zgodovini, ampak zraven njega si pa ne bi želel voziti... In če privat vice poka to o njegovi tekmovalnosti ne pove ničesar.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Zakaj bi se kdo motil, če bi mislil to za Mazejevo?

Ker se je praktično cela njena konkurenca osredotočila samo še na svetovno prvenstvo. V svetovnem pokalu jim Mazejeva pušča drobtinice.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Fajn bi bilo, če bi padlo zlato v veleslalomu. V ostalih disciplinah ne računam na medaljo, no ja, mogoče v super G.

Realne možnosti za medaljo ima (poleg veleslaloma) v superkombinaciji, super-G in slalomu; z malo sreče tudi smuk - nekako v naštetem vrstnem redu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Čestitke Tini, danes je bila Vonnova presenetljiva, kar sem že po prvem polčasu napisal, ko je imela izjemno prednost.

Pa po navedbah Kosteliča sploh ne zna smučat, zanimivo.

To je kar hud poraz za Tino na domačem terenu in to od "outsiderke" Vonnove.

Vseeno pa super rezultat za Tino, poraz pa je prišel še ob pravem času.

NigelM kar točno vidi v prihodnost oz. na sv. prvenstvo.

Vonnova se očitno špara in kot vidimo zmaga z lahkoto, razen v slalomu očitno nima šans.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

V superkombinaciji ne racunas na medaljo?

Na katere tri pa potem racunas, da so boljse od nje?
bonk.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.492
1.871
113
na temni strani lune
@kloshar

Jap sami fajn fantje. Scumaherja sem imel priliko spoznat, ko je igral na nogometni tekmi all star voznikov formule 1 vs. slo enstrada in je prebival v hotelu Perla, kjer sem bil takrat zaposlen. Dečko kapo dol, nič aroganten, pravi zajebant če verjameš.not
uf-1.gif

Za ostale ne vem, vendar pa družina Kopitar, vsaj po pripovedovanju enega od žlahtnikov iz 2 kolena ni bila nikoli najbolj prijazna in dobrodušna. Pa to govorim še pred vso slavo.

Tudi Messi in podobni kalibri, močno močno dvomim da nimajo močnega ega. Kaj se kaže pred kamero je povsem druga slika od dogajanja za njo.

Npr. a ni celo en slo kolesar, ki je kolesaril z Lancem v ekipi, povedal da dlje kot živijo niso prišli, ker so bile prevelike razdalje v slavi med njimi.

P.S.
A je kdo že omenil, da je npr. Tinca plačala večerjo vsem slovenskim navijačem ne eni izmed tekem (za točne info se lahko pozanimam na točno kateri je to bilo).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kildow je spočita in sveže zaljubljena, Maze pa tišči na polno že 2/3 sezone, tako, da naj ne bomo presenečeni, če bo bjonda pobrala smetano.