Sezona se začenja, temperature bodo ravno prave, gume bodo jutri pripravljene
http://www.timeattack.si/
http://www.timeattack.si/
Hehe, ni bila edina. Bel Clio, rdeč Nissan Silvia, pa še kakšen verjetno so dobili bojne raneCitat:
Uporabnik s22b pravi:
No ja, čeprav se je rdeča corsa A obrnila na streho . . .
Lool, kakšne T1R, zadnje tri runde sem preživel z nekimi 9 let starimi zimskimi Goodyeark-ami, tako da tokratne letne bodo bistven napredekCitat:
Uporabnik s22b pravi:
Glede na temperature ne smejo bit pretrde, torej zimske ali pa recimo T1R, te se zagotovo ne bodo pregrele v tistih petih krogih.
Bemtiš, a zdej še pijače ne smem spit…Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ja, glej, če slučajno nimaš ti kaj od tega timeattack-a, da bi zaslužil na komu. Torej, da ne boš zaračunal vožnje sovoznikom, rental čelado komu ali mogoče celo pristal na zastonj pijačo, no naj se prej napiše darilna pogodba ali kaj podobnega . . . potem ti verjamem, da je cilj te teme le konstuktivna debata in seveda voznicam/kom pokazati, da se lahko divja na temu primernem poligonu, torej se temu primerno poveča varnost v prometu.
Od kdaj je pa Ircar pojem? Mini Hayabusa bo tam, bo kr fajn gledat zadevo…Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Pa še @Ircar ne bo vozil in tako res ne pridem.
Dve leti nazaj je recimo bil, k je mel najbol cajt od tekmovalcev oz takoj za Domnom, lani so pa mal napredval, tko da je mogoče lih na repu top 10.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Od kdaj je pa Ircar pojem? Mini Hayabusa bo tam, bo kr fajn gledat zadevo…
Fair enough… Ti gledaš z vidika gledalca, jaz sem gledal z vidika voznika. Čeprav meni osebno so bolj zanimive kakšne eksotične predelave, npr. kot je ta Mini Hayabusa, pa tisti Peugeot 106… Je pa res tudi, da je noro gledat, ko Micke ob izhodu iz ovinka (sploh na ciljni ravnini), dobesedno poletijo ven, kot da so zalepljene na asfalt.Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ponavadi grem gledat, če je kaj zanimivega oz. obstaja možnost, da bo nekdo dobro vozil. Ne, da se mi fijakat dol in gledat nekaj nič posebnega in zaradi tega pokurim pol tanka.
Sicer je pa @Ircar eden izmed redkih, ki bi lahko postavil nov rekord.
Jah, tukaj se pač moraš odločit za kaj se ti gre. Ali greš se dol zgolj znoret in uživat ali pa greš na lov za mesti in rekordom. V prvem primeru prideš relativno poceni čez, v drugem je žal treba investirat večje količine denarja.Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zdej po moje ne bodo pogoji za rekordne čase ampak čez sezono, pa če bo kdo postavu nov rekord bo to Domen, za njim nas je pa ene 10, k se lahko konkretno bockamo (kako sekundo za Domnom, če mamo dober dan). Ampak za kej tazga so vsaj za začetek potrebne čim boljše slicks gume. V mojem primeru nove (ker ne dobim rabljenih 17), kar je pa strošek v višini 1200 eur.