Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Iskal sem po forumu pa nisem nič našel. Je mogoče na omenjeno navigacijsko napravo na kateri tečejo WinCe 5.0 naložiti drugo navigacijo - garmin, iGo??
Na napravi je windows 5.0, s standardno resolucijo, kar pomeni da je zadeva zrela za vse navigacije, ki tečejo na tej platformi, torej iGO8, Amigo, Primo, Tomtom, Navigon, Garmin XT..
Potem pa mi prosim razloži, kako bi lahko zagnal, katerokoli datoteko, s končnico .exe. Vmesnik na ThinkNavi UZ namreč omogoča "le", default navigacijo, predvajanje muzke, predvajanje slik in branje .txt datotek. Kako bi prišel v sam program Windows? Na SD kartico sem namreč že naložil Garmin XT, vendar ga nisem znal zagnati...
Za začetek lahko preizkusiš preprost trik, ki ponavadi deluje na takih napravah. Poveži napravo s PC-jem (uporabi activesync če maš XP) Najprej naredi backup direktorija v katerem se nahaja default navigacija. Potem ta dir pobriši in na to lokacijo skopiraj iGO8. Preimenuj to mapo in pa igo8.exe, v imena originalne navigacije. Žal te naprave ne poznam, da bi ti lahko dal detaljna navodila. Verjamem pa, da lahko na ta način sparviš iGO8 v pogon. Sam sem na tak način uspešno naložil iGO8 na nekaj XY naprav. Na garmina raje pozabi, saj na platformi wince deluje le za silo, in ni ravno funkcionalen. Seveda moraš imet tudi pravo verzijo za PNA.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.