Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A ni mnogo bolj pregledno, če je avtocesta rdeča, glavne regionalne ceste oranžnordeče, glavne ceste rumene, lokalne vaške ceste običajno še asfaltirane bele in kolovozi sivi.
Ne, meni bolj paše, da so regionalne in lokalne ceste enake barve. Poleg tega, pa še vse ceste niso dobro kategorizirane. Ostalo imam tako, kot si napisal. Če gledam recimo samo Maribor je bila Koroška cesta oranžna, med tem, ko je bila Gosposvetska rumena. Obe cesti sta enakovredni, zato sem si naredil enaki barvi.
Je kakšna fora s poimenovanjem tem v Garminu. Določene teme v Garminu niso vidne, medtem, ko v računalniku so. Lahko predlagam, da bi se zaradi preglednosti različne teme za Garmina prestavile na začetek te teme, da se ne bi izgubile med komentarji.
Zdravo!
Morda bi kdo želel imeti malo bolj "kontrastno" sliko na garminu, predvsem cesto?
Po prenosu si jo odzipajte ter prenesite v mapo theme na garminu. Končnica mora biti .kmtf
Zdravo,
Imam garmin smartdrive 61, ki ima nameščene theme,jaz pa bi rad imel themo,kot je bila na prejšnjih garminih(samo ena),sem se pač navadil nanjo.
Prosim, če se da karkoli narediti glede tega
lp
Pojdi v Garminu pod "theme" in zamenjaj za Garminovo. Saj zato so tam, da si izbereš tisto, ki ti ustreza.
Jih je pa še nekaj dodatnih tu gor in če si vešč, si jo lahko prirediš, kot ti ustreza ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.