The Martian

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ker povrnejo denar od vstopnice?
smile-1.gif

Ker dokler ne boš imel doma 5m televizorja, ogled doma nikakor ne bo enak ogledu v kinu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mam kar "srečo", ko grem v kino, da sedi vedno poleg mene kakšen pacient. Enkrat je en cel film glasno žrl kokice, drugič si je en cel čas grizel nohte, zadaj brcanje, pogovarjanje, telefoni...

Se dogaja. Te predstave ne mislim plačati
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Že gledam, pa ni to Bourne? spet je ranjen pa bo sam rešil
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mam kar "srečo", ko grem v kino, da sedi vedno poleg mene kakšen pacient. Enkrat je en cel film glasno žrl kokice, drugič si je en cel čas grizel nohte, zadaj brcanje, pogovarjanje, telefoni...

Se dogaja. Te predstave ne mislim plačati
smile-1.gif

Vedno eno in isto berem tu gori, kot da ne hodimo v iste dvorane. S kolegi gremo vsak teden v kino (zelo redki so tedni, ko ne gremo), pa se nam zelo redko zgodi, da je kdo moteč, recimo enkrat na 2-3 mesece. V dvorani je tišina, pa tudi če je polna, nihče ne žveči glasno itd.
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Zato grem jaz gledat, če je kaj takega da sploh imam željo, kar zadnja leta sicer ni nič, vedno, ob koncu predvajanja in ne na začetku, ko je kino poln.

Potem pa povečini ni problemov najt proste sedeže.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa stopalo vmes, košarkaš spredaj, veliko mobitelov, frocovje

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Si videl cene? Pa ne vem če so filmi sploh angleški, da se nea kaki dolfa al pa haider dere zraven
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pol ure gledal marsofca, bourne na marsu, to se nikakor ne more primerjati s fantastično Odisejado...

Ameriški super heroj v drugem okolju

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
jaz bom raje last knights pogledal, kot pa marsovca. Pa še problem je ker traja 2h pa pol, toliko časa najt "v bloku" ni tako enostavno več :/

I

Izbrisan uporabnik #488

Everest bi gledal, sam se bojim, da so tam tudi Marsofci se zaplezali