Pametnjakovič...ko mi bo telekom alikdo drug (TI MOGOČE) normalno napeljal optiko do bajte - da bodo 4k streami normalno delali, potem pa se bomo drugače menili. Do takrat pa lepo STFU jaz pa se bom znašel po svoje.Itak potem pa jok in stok zakaj ukinjajo GT. ravno zaradi taki kot si ti revež, ki si ne moreš privoščiti 10 eur naročnine na Amazon Prime. A ni piratstvo že iz mode? A to še vedno prakticirate? Kako vas ni sram, da kradete? Ko cigoti......
Na to smo malo pozabili... Jaz sem zdaj pri Telemachu na 40/1 in 4k dela BP. Ne vem pa kako hitrost danes Telekom sposoben peljat po bakreni parici.
koliko sta stinjena? da nebomo na pamet. - 25 Megabits per second - Recommended for Ultra HD quality sem si sam odgovoril.in amazon in netflix sta kar precej stisnjena, tak da ne bi smelo bit problema, tak da maš slab izgovor da si žid.
@ sajkek ja pol bogi revček no če nimaš dovolj hitre povezave z internetom pol pa le kradi. Super si se znašel. Le tako naprej enim je dovoljeno vse drugi pa damo nekaj na dobro ime in spimo mirno saj tudi ti spiš mirno kaj pa je eden tat med mnogimi se sploh ne vidi. Lepo bi bilo, da bi kako krajo občutil na svoji koži tak za poduk da ni lepo če si okraden, ker tega filinga enostavno nimaš....
@ sajkek ja pol bogi revček no če nimaš dovolj hitre povezave z internetom pol pa le kradi. Super si se znašel. Le tako naprej enim je dovoljeno vse drugi pa damo nekaj na dobro ime in spimo mirno saj tudi ti spiš mirno kaj pa je eden tat med mnogimi se sploh ne vidi. Lepo bi bilo, da bi kako krajo občutil na svoji koži tak za poduk da ni lepo če si okraden, ker tega filinga enostavno nimaš....