ksz...
prvi teden amazona je zaenkrat brezplačen, če vam ne bo všeč se pač odjavite. Jaz sem se naročil zato da vidim kaj imajo na razpolago, pa zaenkrat nisem ravno navdušen. Ni neke izbire popularnih filmov in serij. Imajo dobesedno 5 ali 6 lastnih serij - težko prešteti, ker ti v izpisu ponujajo vsako sezono posebej, da zgleda več kot je v resnici... No, imajo Seinfelda... Kategorije TV serij so: lastne, top in anime... wtf...
Nekdo je spraševal glede TV-ja - jaz uporabljam Chromecast.
Od filmov imajo Jurassic Parke, Fast in Furiouse, mumije... kakih 150+ filmov takole čez palec. Zopet težko oceniti, ker se nekateri ponavljajo v večih kategorijah. Npr Ace Ventura nastopa tudi med kriminalkami... Naj me nekdo popravi če se motim, ampak najnovejši filmi so iz 2011...
Skratka neimpresivno.
Ampak po drugi strani je skoraj zastonj. Šest mesecev (dokler je cena 3€) zagotovo ostanem z njimi, če nič drugega, že zaradi Grand Toura. Potem pa se bom sproti odločil. Z Netflixom sploh ni primerjave zaenkrat. Kar se mene tiče, bom tole jemal kot naročnino na Grand Tour. Če mi bo še kaj drugega všeč pa toliko bolje.
Tale del od danes mi je bil še najbolj všeč - deloval mi je še najmanj zrežiran do zdaj, ironično, glede na lokacijo zadnjega prispevka (več ne bom napisal da ne spoilam).