The Girl Next Door

kajn

Guru
5. okt 2007
2.781
1.612
113
Iskajoč brata
Gre se on eni punci, ki s sestro živi pri teti. Najprej jo mučiju verbalno, nato pa fizično. Sinovi, te tete, se čisto ne zavedajo kaj delajo, saj jim mami pusti. Tale tetka je pa čist zapsihirana zaradi neuspešnega življenja in nato spusti svojo frustracijo nad to punco. Tu je lep rečen.
stupid-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Prvo - film je posnet po resnični zgodbi. dodatek psihi.

drugo - v filmu so taki psihiči, da te kar stiska v grlu, ti pa ne moreš nič

tretje - krutost je šla preko meja vseh nas, ki smo si ta film skupaj ogledali.

Kdor je nor na filme, mu ga priporočam.

Ostalim pa, če imate vsaj malo čustev, ga pa raje odsvetujem. Vzemite to kot dobronamerno. To je film ki ti pokvari dan. Pa ne pretiravam!

Po moje ga v kinu ne bo. Pojma nimam.

Ravnokar pogledal
shocked-1.gif

Kot si napisal, zgodba te še toliko bolj zamori, ker je po resničnih dogodkih. Film da misliti, resnično ne priporočam ogleda, če si ne želite zamoriti dneva, zgodba se dobesedno zažre v misli gledalca.

Nazadnje urejeno:

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Kljub temu, da je "Dizi" skoraj pokvaril temo
smile-1.gif
vidim, da vas je film vseeno zanimal. In ker je že skoraj praksa, da snemajo filme z isto temo v tandemu je na voljo še ena različica: An American Crime.
Bo treba še tega pogledati...
stupid-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej me tud ta film zanima, lepo prosim.
smile-1.gif
sam k nimam časa ga pogledat, oz. doma ga itak ne morm, razn če bi si sposodil DVD al pa v kinu.

res ste mi full vzbudil zanimanje za kaj gre...
upam pa, da ga bom lahko pogledal - Double Vision in recimo 8 mm sta podobnega žanra, pa ju nisem mogel pogledat...
tongue-1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Sem si pogledu sosedovo deklino,pa je res kul film. Kako bolan je lahko cloveski um :S

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
@DizzyReed: 8mm pa ja ni bil nič posebnega oz. šokantnega. So posneli tudi nadaljevanje ampak je brez zveze.
Edini film ki ga nisem pogledal do konca je bil Irreversible. Predvsem zaradi tega, ker sem že prej vedel o čem se gre in sem si rekel fak tega pa mi res ni treba gledati. Pa tudi zaradi zvočnega efekta prvih 30 min...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
UUUUiiiiii, UUUUUUUuuuiiii, UUUUuuuuuuIIIIiiii. Zelo nagnusen zvok, ja.
confused-1.gif

8 mm nisem gledal, Irreversible pa mi je šokanten edino prizor z gasilnim aparatom. Ostalo se po šokantnosti skrije pred The girl next door. IMHO.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
isto, nic posebnega...tudi prizori niso nic posebej eksplicitni..tako da..film kot film..se bolj kruto in zalostno je, da se dogajajo še hujše stvari pa se o njih ne pise ali govori...tako da ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Možno tudi, da sta pričakovala preveč. Zato ni bilo nič posebnega.

Jaz pa nisem prej prebral nobenega info-ta (tega nikol ne berem), pričakoval sem nek lep film ki je do polovice tudi bil, navezal sem se z glavnima akterjema, potem pa šok.
cool-1.gif