Tezave z utorent

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Imam utorrent 1.7.7, približno en mesec mi je program delal brezhibno, zdaj pa so kar naenkrat vsi torenti ki jih vlečem dol, postali rdeči in stvar tako stoji, ne da bi kar koli spreminjal v nastavitvah ali kjer drugje. Včasih se pri kateremu pojavi kak upload samo zelo malo (5kbs).

kajn

Guru
5. okt 2007
2.791
1.623
113
Iskajoč brata
A seed je kakšen?

EDIT: Na tem forumu nobeden nič ne ve o takih temah, ker je v večini primerov ilegalno
ne-ne-1.gif

grin1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dokler se pogovarjamo o težavah z utorrentom ni to nič nelegalnega. Sej v temi o avtomobilizmu se tudi menijo kje vkrast avto
tongue-1.gif

@wind - si priklopljen preko routerja? Potem ti je dodelil drugi IP, ki nima port forwardinga za torrent. Če nimaš routerja pa je kriv kakšen firewall (ali pa da ni seederjev kot je kajn napisal).

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Imaš .torrent datoteke tam, kjer so bile ali si slučajno pobrisal te .torrent fajle?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Ne smeš brisat torrentov dokler ti ne potegne celga fajla dol. Še enkrat potegn torrent dol pa bo zalaufalo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Ne govorite bedarij! Vsak normalen program si zapomni vse podatke o torrentu, ko le tega prvič zaženeš. Zato lahko .torrent fajle takoj po tem pobrišeš.
Težava za rdeče fajle je ali v napaki pri povezavi, napaki na strani kamor kaže sledilnik ali pa je torrent odstranjen.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne govorite bedarij! Vsak normalen program si zapomni vse podatke o torrentu, ko le tega prvič zaženeš. Zato lahko .torrent fajle takoj po tem pobrišeš.
Težava za rdeče fajle je ali v napaki pri povezavi, napaki na strani kamor kaže sledilnik ali pa je torrent odstranjen.
... ali pa pogledaš pod "Tracker status" in potem veš kaj je narobe, namesto da ugibaš
wink-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda lahk zbrišeš, sam pol ne smeš iz programa (ugasnat računalnika).

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda lahk zbrišeš, sam pol ne smeš iz programa (ugasnat računalnika).
Kako da ne?
smirk-1.gif
Le zakaj lahko jaz mirno vgašam uTorrent in računalnik med snemanjem(jasno .torrent fajl pobrišem takoj po zagonu snemanja) in po ponovnem zagonu zadeva nadaljuje lepo tam, kjer je končala.

Ok, če uporabljaš kako prastaro sranje, kot je shadows experimental in podobno, potem te razumem, zakaj odsvetuješ brisanje
evil.gif
Vsi novejši klienti pa nimajo problemov s tem

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

aja? potem pa pojdi v C:\Documents and Settings\tuki vpišeš tvoje uporabniško ime\Application Data\uTorrent
in pobrišeš vse torrent fajle not. pa da te vidim junaka.
smirk-1.gif

jz sm tuki vse zbrisu, pa mi je VSE torrente skenslalo, in sem jih moral pobrisat, in še 1x na novo dol dat.
smirk-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
To, kar si napisal, je pot do utorrentovih nastavitev. Tu naj ne bi prčkal. Kolikor jaz razumem uporabnika jest5, on pobriše datoteko .torrent, ki si jo prenese iz sledilnika.
Postopek:
-najdem stvar, ki me zanima
-si prenesem datoteko primer.torrent
-jo odprem z ustreznim programom (na primer utorrent)
-ko sem torrent dodal v program, datoteko primer.torrent pobrišem, utorrent pa mi normalno dela naprej.

Application Data pa raje pusti pri miru
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
vem kaj je mislu. ampak reku je .torrent datoteke. tako da tudi to spada pod te datoteke
tongue-1.gif

sploh pa jz kar tako naredim, da mi firefox kar zažene utorrent in se mi tako ne shranjujejo .torrent datoteke na disk.
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi: da mi firefox kar zažene utorrent in se mi tako ne shranjujejo .torrent datoteke na disk.
tongue-1.gif
Seveda se ti shranjujejo-na 2 mesti. V dl mapo brskalnika in mapo od torrent klienta. Vsaka taka stvar, ki jo zaženeš iz brskalnika se najprej shrani na disk

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Meni pa danes dela cudne probleme tale utorrent program, ko ga startam, mi procesor nabije do 100 % in racunalnik se zacne zatikat. Kaj bi to bilo ?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi: da mi firefox kar zažene utorrent in se mi tako ne shranjujejo .torrent datoteke na disk.
tongue-1.gif
Seveda se ti shranjujejo-na 2 mesti. V dl mapo brskalnika in mapo od torrent klienta. Vsaka taka stvar, ki jo zaženeš iz brskalnika se najprej shrani na disk

se shrani v temp ampak se potem tudi zbriše.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
tongue-1.gif

se shrani v temp ampak se potem tudi zbriše.
Po xy tednih, če imaš srečo
evil.gif