Zdravo!
Še moje zadnje upanje....
Pred leti sem imel na enem izmed očes kemijsko poškodbo.
Po zdravljenju in že med zdravljenjem, se mi je v očesu začela nabirati neka sluz, katero si moram večkrat dnevno odstraniti od očesa stran.
Kakšen dan je te sluzi več, včasih manj.
Je pa problem pri tem, ker ko se zasuši zgleda kot "zaspanček" in sem veliko med ljudmi, pa ali poslušam da naj malo manj pijem ali pa da me je nekdo na nos.
Sluz se ne nabira samo v kotičku ampak se razpotegne čez celo oko.
Ko se je s palčko za ušesa dotakneš, jo lahko potegneš ven, vendar se vleče kot vroč sir in je tanka kot las, da ne govorim kakšen je občutek, ko to narediš .
Zjutraj naprimer brez izprianja z vodo očesa ne morem odpreti, ker se čez noč tako zasuši. Čez dan, me zaradi mencanja tudi večkrat boli oko, oz veke in okolica.
Sluz je kremne barve, imam pa tudi občutek, da ima poseben vonj.
Bil že pri zdravniku, tako na očesni, kot pri privat (Morela), pa mi ne znajo nič povedat...menda bo minilo...
kdaj pa?
vleče se že 6 let oz še malo več
Solzni kanali naj bi bili prosti, oko ni suho....
Ima kdo, ali je imel podobne težave?
Še moje zadnje upanje....
Pred leti sem imel na enem izmed očes kemijsko poškodbo.
Po zdravljenju in že med zdravljenjem, se mi je v očesu začela nabirati neka sluz, katero si moram večkrat dnevno odstraniti od očesa stran.
Kakšen dan je te sluzi več, včasih manj.
Je pa problem pri tem, ker ko se zasuši zgleda kot "zaspanček" in sem veliko med ljudmi, pa ali poslušam da naj malo manj pijem ali pa da me je nekdo na nos.
Sluz se ne nabira samo v kotičku ampak se razpotegne čez celo oko.
Ko se je s palčko za ušesa dotakneš, jo lahko potegneš ven, vendar se vleče kot vroč sir in je tanka kot las, da ne govorim kakšen je občutek, ko to narediš .
Zjutraj naprimer brez izprianja z vodo očesa ne morem odpreti, ker se čez noč tako zasuši. Čez dan, me zaradi mencanja tudi večkrat boli oko, oz veke in okolica.
Sluz je kremne barve, imam pa tudi občutek, da ima poseben vonj.
Bil že pri zdravniku, tako na očesni, kot pri privat (Morela), pa mi ne znajo nič povedat...menda bo minilo...
kdaj pa?
vleče se že 6 let oz še malo več
Solzni kanali naj bi bili prosti, oko ni suho....
Ima kdo, ali je imel podobne težave?