Mi bi vedel kdo pomagati pri mojem problemu, namreč nalagati sem hotel 3 različne GPS naprave, vse uradno kuplene in ttudi tri uradno kupljene nadgradnje nuMapslifetime. Dve sem uspešno naložil in delujejo, pri nadgradnji tretje, pa je nastal problem, namreč, 3 nadgradnja čaka na mojem ustvarjenem račun pri Garminu in je registrirana, ko pa priključim Nuvi 760, za začetek prenosa na računalnik, mi javi OK ( odkljukano zeleno )potem pa ko vspostavlja povezavo z napravo jo zazna, pa potem sporočilo da je bila naprava že registrirana. Ker sem, ustvarjal še druge račune, ker nism vedel, da lahko vse naprave naložim na mojem že obstoječem računu, je možno da sem napravo registriral sam, pod ne kiračun ( iz datuma prijave sklepam da je tako), ker pa pri tem ko sem ustvarjal noviračun, ni hotelo sprejeti mojega maila ( javljajo je da je ta mail že prijavljen v drugem računu) sem dal drugi žel po pomoti neobstoječi mail, tako da ne morem dobit pozabljenega gesla aliuporabniškega imena po mailu?Obrnil sem se na Garmin tehnično podporo, vendar že dva tedna ni odgovora.