Laptop ima dva tedna...In nonstop mi prekinja brezično povezavo...Pa bilo kam se povežem...tudi pri sosedu...Jaz ne vem ali so res tej kurčevi windovsi krivi, da jim jebem mater ali zna bit pri ruterju kak težava...Sao v to dvomim..ker tudi na drugih omrežji mi prekine rcimo na 5 min.signal pa odličen...Zdaj ko to pišem je prekinlo 1x....Poled tega tisto stikalo ki ti pokaže vsa omrežja v rangu enkrat dela, drugi spet ne (da ti odpre okno in kaže signal na ekranu).
Je*emti ma*er in Visto...a ste imeli tudi vi take težave? (ker predvidevam da ste dali XPje gor). Pa je*em mater tudi trgovcu, ki reče ja saj Winsi so 50€, se ne splača da ji ne vzamete. Kaj to sranje prodajajo...
Da ne omenim pri prihodu v win. Rabi 1 min da se sploh stabilizirajo. Ko kliknem desno spodaj na ikonce v tisti vrstici mi odpre prazen oblačen, ali ko kliknem z desnim gumbom rabi 15 sekund da se pokažejo možnosti (refresh, propeties,...)
Je*emti ma*er in Visto...a ste imeli tudi vi take težave? (ker predvidevam da ste dali XPje gor). Pa je*em mater tudi trgovcu, ki reče ja saj Winsi so 50€, se ne splača da ji ne vzamete. Kaj to sranje prodajajo...
Da ne omenim pri prihodu v win. Rabi 1 min da se sploh stabilizirajo. Ko kliknem desno spodaj na ikonce v tisti vrstici mi odpre prazen oblačen, ali ko kliknem z desnim gumbom rabi 15 sekund da se pokažejo možnosti (refresh, propeties,...)