Hvala vsem za odgovore. Žal sem obežal in nisem bil sposoben odgovarjati, sem pa negativen na covid. V glavnem, najprej bom opisal, kako imamo cevi potegnjene. Iz hiše gre v prizidek (kjer se vse to dogaja)veja po stropu v pritličju. Najprej gre v spalnico, kjer po novem tudi ne dela radiator!!!! Spalnica je v prvem nadstropju, torej gre razcep za radiator čez plato gor. Od tu naprej spet po stropu v pritličju še do dveh radiatorjev v dnevni sobi, vezana sta isto kot v spalnici, se pravi skozi plato gor v prvo nadstropje (to se vidi na sliki). Od tu gre nov razcep v otroško sobo, ki je v pritličju. Ta radiator sedaj dela na pol, kar pomeni, da postane topel, nima pa neke hude moči za segrevanje prostora. Po moje dela zato, ker sem upošteval nasvet majstra, ki mi je svetoval, naj priprem radiatorja v dnevni sobi, tako da sem enega čisto ugasnil. Ni pa to neka rešitev, se mi zdi za mrzle dni... Torej imam sedaj mrzel radiator v spalnici in napol delujoč radiator v otroški sobi, če zanemarim, da moram privijati radiator v dnevni sobi.
Če rabite še kakšno info ali sliko povejte, če ne bom zakuhal bom odgovoril.
Če rabite še kakšno info ali sliko povejte, če ne bom zakuhal bom odgovoril.