zavidam.Itak da ne.
Mi smo preskočili vaše update, imamo pa zato lahko nove feltne v grafičnem prikazu, pa nekaj v Apple music, pa par hroščev smo pobili.![]()

to se strinjam, merkl ima v nulo kamero in kalibracija s črtami, pointerji in parkiraš lahk v nulo. Pri tesli glede na kamero in tiste črte, ni šans, slika fish eye ravno tolko da ne veš kako si postavljen...tako da. Si potem pač na ogledalih.Btw, glede bmw parkiranja...ni VSE jebivetrstvo...vecino par let starih ne mores parkirat ravno, pa da se jebes! Razen ce gres na slepo, brez kamer. Smo se pred casom na Usa forumu dobro zajebaval na to temo....kamere nekam cudno risejo crte in sliko, tako da v 9 od 10 primerov rikverc parkiras postrani! Sem par dni nazaj 3x popravljal v leklerku, nato obupal ..in pustil po bemvejasko. V 40 letih voznje sem se vsak avto na slepo parkiral ravno, brez vseh senzorjev. Tu pac me gre....
To maš kako pogodbeno kazn al kaj, da moreš vedno na kamere parkirat. Kaj če na analogn način moreš jurja nakazat bmw-ju al kak?40 letih voznje sem se vsak avto na slepo parkiral ravno, brez vseh senzorjev. Tu pac me gre....