Teslo v Tesli Y

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.236
1.719
113
sem se vceraj vozil za to fsd teslo. Bil je lep soncen dan. Drzala je varnostno, smerokaze tudi da pravocasno, po ravnini gre. cez 2 krozna je sla bp. Pri 3 pa je nekaj zastekalo in je moral voznik posredovati.

Hja vozi kot kaze precej bolje kot povprecen voznik, ni pa to da je nebi imel pod nadzorom.

Mene bolj zanima kako se to obnese v dezju,snegu, megli, itd. Saj kot razumem deluje samo z pomocjo teh 8 ali koliko kamer.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.665
9.769
113
V cetrtek je lilo kot iz škafa in je ni zmotilo... Se vedno pa po regionalki od medvod proti kranju in obratno ne zna šaltati iz 70 po koncu krizisca na 90. Smo podali opazko, upam da spremlja kdo te pripombe...

Pa na kroznem na izvozu vrhnika se je zbegala. Na poti v Bistro ni sla na obvoznico na Verd, ampak cez vrhniko. Prepozno se v kroznem zrajtala, da je treba na naslednji izvoz in potem ni vec mogla menjati pasu.

Drugace pa zelo lepo zvezni vozi. Obicen AP je ves nervozen in se zaganja, tole pa super...

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.396
14.884
113
kje das opazko, pri nas na enem odseku tudi drzi 50 ceprav je 90...in tam sem moral prekiniti, ker so mi bili normalno audijaši v riti :evil:

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.371