Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.388
14.882
113
več časa pomeni , da je verjetno bolj počasen. Kar verjetno za neko AC dost primerljivo s HW4 (ni tolk spremenljivk v realnem času) , izven AC pa pa rabi več časa.. sklepam.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.872
2.540
113
pogrešam lokalne razširitve, recimo slovenski mode, da malo izsiljuje, pa za ritjo da vozi, pa potem kaki BMW experience in AUDI... in podobno, to bi malo začinilo zadevo. Pa recimo penzion paket, da mučka do smerti itd.

Prvi je napovedan, reklu se mu bo Mad Max (brez heca).
Penzion paket je pa itak po defaultu.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.367
1.476
113
v glavnem če me tole kao pripelje do hiše kjer je kar triki zadnjih 500m...potem kapo dol musku in inženirjem... ne da bi bilo super uporabno, ampak gledam čist iz tehničnega vidika.
Je šla kapa dol Musku ali ne. Štiri strani pazljivo preletel pa še sedaj ne vem ali je šlo zadnjih 500 metrov ali ne!? :sprasujemse: ;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.388
14.882
113
aja, ja šlo , epsko. žal pa nimam dovoza (50m) navigiranega do hiše, zato ni zapeljal na dvorišče, ker verjetno je to označeno kot offroad. še.
ampak ja, vse zmore.
Kapa dol Musku in njegovim inženirjem. Nemci in francozi, lahk grejo počas nazaj na drevo, če ne bodo kaj hitro pogruntali. Ko bodo tole zakonsko spravli do FSD non-supervised, je Endgame za ostale.

sad

Guru
24. avg 2007
23.541
12.410
113
To je letelo nate.

Sicer pa moram reč, da mi je zelo zanimivo, kako vsi super zaupate temu sranju in kako se hitro navadiš in kak te je to endgame za ostale. :valjamse:
Dejstvo je, da vozi dobro, dokler ne vozi.
In tista sekunda, da pridejo roke do volana, je ponavadi odločilna za rešitev kritične situacije.
Kar upam je le to, da če ne bo vozil, da snamete le sebe, ne pa koga nedolžnega ob strani.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in aljoman

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.186
1.409
113
Zaenkrat je tako. Zapiranje fabrik, odpuscanje delavcev premijasev, preusmeritev v orozarsko industrijo je pa znak dobre kondicije? Zaenkrat je kar game over za nekatere.

Vozim pa se vedno sam in tudi nameravam se nekaj casa. In tudi zame velja, da vozim dobro dokler ne. Pa zate tud in vse ostale prav tako.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.906
1.849
113
Mislim,da je Elon jasno pokazal smernice razvoja.
Problem je mentalni, folk se zakuca v trenutne pomanljkljivosti sistema in ne dojema, da ga Elon in njegovi konstanto izboljšujejo.
Če si ostal zakucan v stanje Tesle iz leta 2019, si seveda sedaj totalno presenečen.

Trenutni sistem je seveda za vožnjo pod nadzorom. Samo razvoj bo šel naprej. Avti bodo dobivali update-e, dokler ne bodo dosegli hardverskega limita možnih zmogljivosti.
Čez kako leto, leto pa pol, bodo zunaj že prvi HW5 čipi, z žnj-krat več AI performans. In pridemo v nekaj letih na sceno povsem avtonomne vožnje.

Vmes pa si ga še zmeraj nekateri drkajo na piano black plastiko in kromirane obloge kot premijski feature avtomobila.

Evropa se bo pa morala odločit, ali bo furala na polno retro sceno in spodbujanje nesposobnih ter oviranje sposobnih.
Ko-izumitelj mikroprocesorja na Intelu je bil Italijan, eden izmed največjih pionirjev moderne AI scene Francoz, Tesla Vision in samo vozečo sceno pri Tesli je pa začel razvijat Čeh.

Dokler bo scena, da bodo najboljši odhajali v ZDA in na splošno v tujino, bo problem. V Evropi smo pa čisto vse prepovedali. Tudi AI, ki sedaj piše zadeve na novo, smo skoraj vse prepovedali.
Greš samo čez mejo EU, pa ni več prepovedano. Norost.

sad

Guru
24. avg 2007
23.541
12.410
113
To glede Evrope se strinjam, žal.
To glede tvoje avtonomne vožnje in AI-a pa, jeah right. Točno to bi lahko napisal leta 2018 ali kdaj je že Musk blebetal, da bo čez dve leti pa sam vozil. Pa ne le Musk, vsi so bili pametni in metali milijarde v avtonomno vožnjo. No, smo leta 2026 in smo kje? Ker preskok iz tega, kar se sedaj vozi po cesti na avtonomno vožnjo ni en ali dva update-a, ampak je to konkreten, konkreten preskok.
In ja, je super, da je to, kar je, ampak po mojem mnenju ne bi smel pustiti, da nimaš rok na volanu. Ker kot sem zapisal, dela super, dokler ne. Se sam spomnim, ko me je avto cukno levo, ker se je hotel izognit trčenju, pa bi šlo čisto ok mimo. Aja, to ni bil presvetli Muskov AI, toti zmore vse. Tak ko recimo, kakšna cvetlična korita sploščatit, pa še kaj drugega. In ne, to ni bilo leta 2019, ampak letos. S temi vašimi famoznimi ultra super hudimi updatei.
Če takrat ne bi imel rok na volanu, se ne bi ravno fajn končalo.
In tukaj je ta razlika med ljudmi, ki uporabljamo te asistente in razumemo omejitve le teh in brez zamere Tesla bedaki, ki se javno hvalite, kak te to sam ultra dobro vozi. Tudi tisti moj sistem je ultra dobro vozil, dokler ni. Samo jaz nisem gledal ko butelj z rokami na kolenu in se snemal, kak te to sam vozi.
Tak da, kot sem napiso: upam, da bote samo sebe sneli, ko ne bo delal. Pa po možnosti se še posnemite in imejte jajca to dati potem na net.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in MrDaco

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.358