Teslo v Tesli Y

mtl

Guru
19. jul 2007
11.468
1.079
113
Kras
www.mtl.si
tesla ima to, da se doma ne zaklene, pa še par drugih zadev glede na gps...
ja sur da jo mam, ne skrivam tega.

ni pod nadstreškom, ampak v garazi.
To, da tebi neka funkcija ne pride v poštev, ne pomeni, da je tudi nekomu drugemu neuporabna.
Recimo, jaz avtomobilov doma ne puščam neodklenjenih, pa zato ne pljuvam po tej funkciji, ki jo Tesla očitno ima.
Morda bi lahko tudi ti imel vsaj kanec razumevanja drugih in ne bi samo opravičeval stvari, ki jih Tesla nima ali pa delajo slabo.

ti si otroke izbezal iz sobe, jaz sem ti napisal da se jih da naučit/pokazat.
Jaz sem napisal primer uporabnosti te funkcije, ti se pa nisi bil sposoben bremzati in si se moral spustiti na nivo diskreditacije njihove pameti.

Bo že. Sem navajen takih ljudi, ki mislijo, da so najbolj pametni in je le njihova stvar najboljša in seveda ne more imeti slabosti. Dobra stran je, da lahko izberem, da se ne družim z njimi. :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

mtl

Guru
19. jul 2007
11.468
1.079
113
Kras
www.mtl.si
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe in jonny77

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.309
14.841
113
kje sem pisal da je ta funkcija odklepanja nekaj najboljšega na svetu, pišem kak ima nareto in da je OK.. da doma je avto odklenjen in z kljuko odkleneš vtičnico.. je okej in nobene dram..ja ce bi imel še par funkcij za po svoje nastavit okej, ampak ni do deal braker sploh ne. Da se zaklepa skoz je očitno varnostna funkcija.
Pišem da ima kup funkcij ki jih lahko prek GPS nastavljaš, kaj je vklopljeno in kaj ne.. tudi to bi bilo lahko..mogoče bo ..

kaj bremzat, omenil si otroke kako tega nebi zmogli pa take fore...brezzveze si se zapel.

mtl

Guru
19. jul 2007
11.468
1.079
113
Kras
www.mtl.si
Preberi si še enkrat vse odgovore od mene in tvoje in potem premisli.
Jaz nisem nikjer pisal, da otroka nečesa ne bi zmogla, ampak da pospravita, ker je že odklenjen kabel.
Če ne bi bil, ga pač ne bi, vključno z mano, ker se nobenemu ne bi dalo iti v hišo po ključ in odklepati vozilo. Bi se pač kabel pospravil, ko bi šel avtomobil naprej.

PS: Ne boš verjel, ampak ni potrebe po jemanju komentarjev o Tesli, osebno. In po opravičevanju manjkajoči funkcij s popolnoma brezveznimi opravičili. Recimo jonny77 je čisto korektno zapisal odgovor, brez da bi pasivno/agresivno minimiziral manjkajočo funkcijo, ki tebi očitno nič ne pomeni. Meni je pa fajn. Je dealbreaker? Itak ne, ampak vseeno je pa udobna in bi jo (vsaj 14 dni) pogrešal, če je ne bi bilo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.309
14.841
113
no vidiš 15 dan bi pa živel ko človek naprej. ..je pa res, to sem se pa zdaj spomnil, da ti tvojo kreplco vsaki dan tankaš, verjetno celo 2x dan zaradi ranga, ali?!?!
pol bi bile vse te malenkosti moteče.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.713
404
83
1000012309.jpg

Podobne teme

I
Odgovori
4