Teslo v Tesli Y

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.816
8.660
113
pri taščici
Do okvar podvozja pa po mojem mnenju prihaja tudi zaradi cca pol bara previsokega tlaka v gumah. Se pekjes kot z vlakom, vse za kwh ali dva manjso porabo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.425
6.065
113
Tehnični pregled skrbi za nek minimum. Vseeno je boljše, da avto, ki ga voziš, dosega še kak "standard" varnosti več kot minimum.
Na slab končnik je mene enkrat opozoril vulkanizer. Avto pa je dal tehnični skozi par tednov prej. Neke stvari na podvozju se ugotovijo na zamikanju na plošči, ki jo imajo na tehničnem, nekatere pa bolje ugotoviš, če avto dvigneš.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.473
4.953
113
Do okvar podvozja pa po mojem mnenju prihaja tudi zaradi cca pol bara previsokega tlaka v gumah. Se pekjes kot z vlakom, vse za kwh ali dva manjso porabo.

Kolikor se spomnim je to hiba S, X in pa Plaid ter ostalih "navitih" serij v povezavi z "dinamiki".
Odkar Yke in 3ke vozijo "normalni" uporabniki je tega verjetno precej manj.

Tlak pa gre tudi meni na živce, poleg trdote, avto pri višji/normalni hitrosti kar plava.

Na tehnicnega gres lahko en mesec prej
Je pa res da ga bos 2x potem placal , ker v treh dneh (al pet?) verjetno ne bos podvozja popravil na tesli.
Na vsakem tehničnem, vsaj v moji bližini imaš t.i. "preventivni" tehnični in ti pregled podvozja naredijo zastonj - seveda ne v največji gneči.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
7.884