Šele sedaj bil pozoren.... aaaaaaaaaaaaaaaNova ročka je. Nima špric gumba za brisalce. Slednji je na volanu.
Šele sedaj bil pozoren.... aaaaaaaaaaaaaaaNova ročka je. Nima špric gumba za brisalce. Slednji je na volanu.
Zdej ni mel dosti časa za Teslo, spaceX in Trump, pa so lahko uturili ročko za smernike.a ne prepisujete elonu mal preveč credita?
Tudi Tesla bo enkrat ratala resna firma... Po naključju sem včeraj prebiral prodajni katalog za e32 s konca 80ih (še preden se je švabska industrija dogovorila za splošno omejitev na 250 na uro), kjer se je BMW pohvalil, da so na 750iL omejili končno hitrost na 155 mph tudi zato, da so lahko na avtu gume, ki zagotavljajo več udobja pri nizkih hitrostih...Tesla je znižala max hitrosti, da lahko na avte pokne mehkejše in udobnejše gume (...).
"tesla, leu žmigouc!"Mi je čudno, da so sploh še ročke ali gumbi na volanu. Sem pričakoval glasovno upravljanje v tako naprednem vozilu
Ja, zamaški na flaškah... Sem zadnjič odprl kremo za zobe, spustim zamašek in PADE na tla!!V EU, deželi regulacije zamaškov na flaškah, pač na veliko diskutiramo o žmigovcih ...
Medtem pa v ZDA ...
Sem že zgoraj zapisal: poblendal ti ni še noben, ker se to zgodi za zelo kratek čas, na pamet stotinko. Toliko da te zaslepi, potem pa zatemni. Še preden uspeš poblendad zatemni. Ti glej snop, kaj dela z njim. Če posveti na pokrov motorja ali celo vetrobransko steklo tudi samo ''za stotinko'', potem zaslepi nasproti vozečega.Sem malo pozen, ampak na Y-lonki mi ni še niti en poblendal, da naj bi ga zaslepil, pa tudi ko gledam izjemno lepo izklaplja snop tudi na ovinkastih cestah. Na bavarcu G31 sem pa parkrat dobil nazaj kakšen poblisk od nasproti vozečih. So bile pa na splošno luči na bavarcu boljše.
Verjemi mi da gledam zelo pozorno. Samo zatemnjevanje snopa deluje super.Sem že zgoraj zapisal: poblendal ti ni še noben, ker se to zgodi za zelo kratek čas, na pamet stotinko. Toliko da te zaslepi, potem pa zatemni. Še preden uspeš poblendad zatemni. Ti glej snop, kaj dela z njim. Če posveti na pokrov motorja ali celo vetrobransko steklo tudi samo ''za stotinko'', potem zaslepi nasproti vozečega.