Če šteješ odbitek DDV kot subvencijo potem si blizu resnici, ampak potem bi tudi vseh tovornih vozil vključno s Caddyji, Berlingoti, kombiji, kamioni prodali precej manj.Če letos ne bi bilo subvencij...bi jih mogoče prodali 300 v celem letu...
Trese od gum in ne od optike.Upam da ti zrihtajo. Ceprav treslo ni niti iz Kragujevca.... Verjetno bo treba optiko delat.
Ja, nekaj pravijo Nemški strokovnjaki za Tesle, da ne prihajajo optimalno nastavljene iz proizvodnje.kitajska
Musk je nehal zaračunavati armaturo...zato ker jo sploh ni.V USA so pocenili M3 - osnovna sedaj 40000 usd pred odbitjem subvencij. Nekje 32000 usd po odbitju.
prihaja naslednja pocenitev pri nas?
Al pa podvozje ni nastavljeno. Je nekdo tu objavil video, kak zjebano nastavljeni pridejo avti iz fabrike, pa kaj se menja po 14000km. Pod garancijo cele obese, potem pa unibale in ostale malenkostial pa felna deformirana
Tole je samo v smeri uskladitve s cenami, kot so že recimo pri nas.V USA so pocenili M3 - osnovna sedaj 40000 usd pred odbitjem subvencij. Nekje 32000 usd po odbitju.
prihaja naslednja pocenitev pri nas?
Si vsaj vozil po klancu navzdol, da si filal baterijo?Evo sem šel testirat, ene pol ure sem se
vozil da sem našel en kamion k gre 100 na uro da sem lohk šparal, vibracij ni vec, tko da all good.