Teslo v Tesli Y

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Pa dobr, nekoga iz foruma je zanimala neka specifika, danes sem se malo igral z avtom na dvoriscu in nalozil nov sw update in vmes sem vzel iz predala mete, vzelo mi je vse skupaj cca. 45 sekund. Če bo še koga kaj zanimalo, z veseljem pomagam, če vas pa to moti in si tukaj lahko olajšate dušo, pa tudi, go for it!
Pa dobr no, rad bi vedel, če bi imel moj tič dovolj placa… :valjamse:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Tisti, ki ima Teslo Y, bom vprašal, kako primerna so ta vozila, za ameriške xxl kupce, sprašujem za soseda ;) . ja, ker sedeži zgledajo "eno malo bogi" .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.754
6.745
113
pri taščici
Tisti, ki ima Teslo Y, bom vprašal, kako primerna so ta vozila, za ameriške xxl kupce, sprašujem za soseda ;) . ja, ker sedeži zgledajo "eno malo bogi" .
Podaljsek pasu ti pride prav. Sicer se bos tezko pripenjal ker je zapenc globoko pod nivojem osrednjega mosta.
Sam sedez pa dovolj trd, da ne bos dobil obcutka da si na premalo napihnjeni "zogi".
Filing od nekoga xl ;)
Ce pa si v dolzino xxl potem pa za ta denar najbrz ne dobis "daljsega" prostora za voznika. Pa da za teboj se nekdo sedi lahko recimo. Vsaj pogojno

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
Ajej... Saj bodo dodelali, zagotovo, ampak vsake prealfa verzije pa tudi ni treba ven dati

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
zagotovo bodo dodelali. ali do uporabnosti, ne vem, ampak tole zagotovo ni zadnja verzija. Če jim pa rata še uporabno narediti, pa sploh super. vsaki noviteti se je smejalo na začetku. iz enih se je razvilo marsikaj, brez česar si danes ne predstavljamo avta, kake gredo pač v pozabo. se ni treba nič valjati od smeha, tako to gre. a je tole feler ali bodoči feature bo pa čas pokazal. po moje slednje - gre ipak za optimizacijo stroškov in če tole razvijejo do ustrezne mere, senzorjev ne rabiš več. tako kot gumbov ne. vse je SW.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Ne vem, če ne spremljaš kaj musk trobi, ali si dejansko resna. Laže kot po tekočem traku. Bodo dodelali ja... dodelujejo že skoraj 10 let, pa še niti približno niso blizu. Vmes so še odstranjevali senzorje in dejansko naredili korak nazaj.

Jaz jim sicer želim vse dobro, ker si želim takšnega zanesljivega sistema, tudi FSD. Ampak nekaj, kar dejansko dela in lahko sistemu zaupaš. Do takrat pa ja, toliko kot bo Musk lagal in zavajal, se bom jaz valjal od smeha.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
zagotovo.. zagotovo je tudi, da resne firme tole ne dajo na trg. To si lahko privosci samo "start-up", ki to prodaja svojim vernikom.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK in sad

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
Sigurno pride boljsa verzija od te. Torej zagotovo. Se enkrat ali bo uporabna ali ne, ne vem.

To receno, kar se senzorjev tice... Mislim, da ipak gledamo, kam bo tole slo. Musk ali pa kdo drug, cim manj sare, cim vec SWja. Tako se zadeve pocenijo in optimizirajo. Enako kot z gumbi. Pa je tisto dejansko tudi korak nazaj, kar se uporabnosti tiče.

Ne vem, kako naj se drugace povem. Musk je pac Musk, ampak kakrsenkoli pac ze je, marsikatera njegova ideja bo na repertoarju. Lahko jo razvije Tesla, lahko kdo drug, nima veze. Tipu pa klikerji delajo izven okvirjev. In to je njegova vrednost pri vsej stvari.

sajkek
Se strinjam. Kot receno, vsake prealfa verzije ni treba lansirat

• Všeč mi je
Reactions: mags in Samo Svoj

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Po mojem Tesla lepo pobira situacije na katere prealfa testerji naletijo in uči SW. Zato da na voljo take polizdelke. Drastična pocenitev razvoja, ker ni treba iti z vozilom v fizični svet, saj to naredijo kupci.

• Všeč mi je
Reactions: mr_

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
Tudi lahko, ampak upam pa potem, da imajo kupci moznost to izklopiti. Ne bi se vsi sli radi testerjev. Naj soldeluje, kdo hoče, ampam da ni obveza

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Tudi lahko, ampak upam pa potem, da imajo kupci moznost to izklopiti. Ne bi se vsi sli radi testerjev. Naj soldeluje, kdo hoče, ampam da ni obveza
Saj se z nakupom strinjaš verjetno, da nisi lastnik software in da lahko na daljavo počnejo kar želijo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Guinness si še z nami? Ker s smrtonosno mašino, sem kar malo v skrbeh zate. Kaj pa pritisk v odvisnosti od 100 kavic dnevno? :evil:
Evo, evo, še sem živ. Ravno prišel iz Barcelone, zato se mi je tudi malo mudilo za prevzem avta (ne, nisem šel s teslo) :evil:
Naredil sem šele dobrih 100km. Prvi vtisi so zaenkrat večinoma dobri, tole s parking vision assistom je pa katastrofa in skoraj bi bilo bolje da ga ne bi bilo. Je pa res, da deluje presenetljivo dobro ob bočnem parkiranju pri robnikih, kjer senzorji ne pomagajo.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.296
1.541
113
Meni pa ravno avtomatsko parkiranje s pomočjo senzorjev najbolje deluje pri bočnem. Na ICO. Tesla nima avtomatike parkiranja ali moraš imeti avtopilota?

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.177
1.187
113
Avtomatsko parkiranje je funkcija Enhanced Autopilota, ki je doplačljiv.

Vendar trenutno ta funkcionalnost na avtih brez ultrazvočnih senzorjev (še) ne deluje.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK in delavec44

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.465