Teslo v Tesli Y

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.873
8.196
113
Kakorkoli. Mene bi to motilo na vožnjah po AC kjer je gostota prometa taka, da ne moreš uporabljat tempomata. Verjetno eden od razlogov zakaj nebi kupil takega avta.

Za AC ima drugo pamet. Voznja po AC je blagodejna. Aktivni tempomat dela tam ko pesem in ne bremzas ali se kaj dosti sam matras nič. Nastavis in gre sam...

Menda je bilo jasno, da je govora o vecjih ali manjsih naseljih...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.636
340
83
Hja, tempomat v naseljih pri T je res neuporaben, če pa združiš še regionalko z veliko spremembami omejitev (ter mlajev z tablami let), je res pain in the ass. Jaz imam nastavljeno da tempomat ne upošteva omejitev, pa je zadeva vsaj malo bolj prebavljiva.

Kar se pa tiče one-pedal-drive (torej avto bremza čim spustiš gas), je pa meni vrhunsko, saj vse delaš z eno nogo. Zna biti pa problem sploh pri mrzlih dneh, ko je regeneracija zmanjšana zaradi hladne baterije - ti pa pričakuješ da bo bremzal kot običajno - takrat pa loviš pedal za bremze da se sploh ustaviš. Sicer ti na ekaranu kaže da je zmanjšana regeneracija (znakec + stolpec), ampak to hitro spregledaš.

In take neumnosti me živcirajo čisto vsakič in tudi vedno skritiziram T glede tega če me kdo vpraša po izkušnjah...

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
7.047