Teroristični napad v Londonu

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Pazi kaj mu govoris...da te ne popraska z švicarjem
tongue-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Ce prav razumem ti ne bi imel nic proti ce tebe ali tvoje bliznje malo porezejo s 7,5cm nozkom in se zraven derejo, da je to zato, ker podpiramo NATO napade?
Zakaj je napadel ne vemo, so zgolj špekulacije in ugibanja.
Je pa dejstvo,da že nekaj časa, policija in mediji z lučjo iščejo teroriste, pa vsakemu napadu muslimana poskupajo pridati teroristični ton v povezavi z IS.
Kar spomnite se napada v bosni na policijsko postajo, tam naj bi tudi napadalec vpil allah akbar, takoj so ga označili za terorista z povezavami v siriji..... pa so potem kamere razkrile da se je drl Jeb..... pa da je šlo za maščevanje, ker so mu policaji tiste postaje pobili družino.
Al pa tisti sedaj v Ameriki, ki se je skregal na sindikalni zabavi in z ženo pobil par sodelavcev... Da je šlo za teroristični napad z povezavami z IS verjamem toliko, kot da so med imigranti samo ubogi begunci ki bežijo pred nasiljem, sami doktorji, inžinirji in pa kak astronavt, no pa seveda ženske z otroki.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.590
113
Marlbor
Evo, pa imamo teroristični napad tudi v Sloveniji. V Metliki en mahal z nožem, tako da je bilo krvavo prizorišče zločina.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.590
113
Marlbor
To pa res ne vem, za katero vero se je boril ... pa tudi če ni vzklikal, še ne pomeni da se ni boril za Alaha. Večina jih itak ne vzklika nič ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Saj bo povedal, dokler pa ne izkazuje, pač ne bo šlo...una dva v ameriki sta bila simpatizerja IS (le-ti so jima post mortem tudi izrazili podporo - nožkarju iz slovenije je (še) niso), ki sta šla v akcijo, ker se nista strinjala s tezo, da je islam nasilen, nožkar v Londonu je pa tudi vrešæal, da je šel v akcijo zaradi angleških napaov v siriji (pa scotland yard je dejal, da zadevo obravnavjo kot terorizem - so pozabil tebe vprašat za mnenje).

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dobro, to kaj ti verjameš in kaj ne, pravzaprav nima kaj dosti zveze z dejstvi.
Tako kot pisanje novinarjev nima dosti zveze z dejstvi. al njim pa verjameš, da so prišli samo doktorji in inžinirji?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.073
1.867
113
Emona / Carnium
Jaz sem na posnetku slišal live komentatorja, ki vpije: "You are no(t) muslim!". Bi kdo od interpretov (islama in kdo muslimani so) pokomentiral izjavo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Seveda niso vsi glih. Večino taka dejanja še bolj motijo kot nas. Je pa res, da ko zadeva radikalizira, je vedno več skrajnih.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Ce prav razumem ti ne bi imel nic proti ce tebe ali tvoje bliznje malo porezejo s 7,5cm nozkom in se zraven derejo, da je to zato, ker podpiramo NATO napade?

Nic omembe vrednega ne... Logicno, tvoji komentarji sovpadajo k tvojemu intelektu. To niti ni vec sprenevedanje, to je ze sprevrzenost. Bolnik. (Moje mnenje, menda ga ja lahko imam)

Če bi mene ali moje bližnje piknil s 7cm mačeto beli kristjan, bi bilo to objavljeno na 15. strani Slovenskih novic. Ker je pa to napravil črni baje musliman, je pa to teroristični napad par exellence, ki zasluži objavo v vseh svetovnih medijih. Kmalu bodo vsi svetovni psihpati spoznali, da si pridobijo 10 minut svetovne slave, če pri svojih rabotah vpijejo Sirija ali alahakbar.
bonk.gif

Ti si pa pri vsaj stotih objavah v sosednji temi dokazal, da si zaslužiš poglobljeno psihiatrično obravnavo. (Moje mnenje, menda ga lahko imam)