Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni,
Menjati moram stare termostatske ventile in glave. Kot sem gledal, obstaja veliko izdrelovalcev, pa vsak ima kar nekaj modelov.
Mi lahko svetujete, kako se naj odločim za izdelovalca in model?
hvala
Pa si ga vprašal zakaj? Večinoma potem "mojstri" samo nekaj zamomljajo. Po moje so oboji enako dobri. Jaz sem čisto na pamet šel po Danfossovo robo s katero sem zamenjal Hertzove običajne ventile, ki so po dvajsetih letih počasi začeli puščati.
Vzel bi Danfossove ventile in glave. V vse radiatorje pride cev iz stene. Razmišljal sem, da bi hkrati menjal še spodnje ventile, ker so vetjetno čisto trdi. Radiatorji so vsi v enem nivoju (nadstropju), peč pa vklaplja termostat. Je precej različnih ventilov in glav, pa ne vem, kaj vse bi rabil?
Zagotovo boš rabil ”specialni” imbus. Najprej tega kupi. Stane okoli 10 evrov.
Tega tvojega podviga sem se jaz lotil pred dvemi leti neko mrzlo nedeljo. Potem sem klical privatnike da sem si sposodil ključ. Sedaj ga imam v garaži.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.