Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi v Topolšici imaš, mislim, da 3 VIP welness sobe in še dva manjša zasebna prostora za do 4 osebe.
Razvajanje v dvoje vem da stane 50 € za 3 ure, VIP je pa nekoliko dražji...
Je kaj novega na temo term (ali termalnih jezer) na področju Madžarske?
Malo nas je začelo vlečt v to smer, mogoče za prvomajske praznike.
Zanimajo me izključno variante s kampiranjem.
Ksz, kaksno je stanje dandanes v Hevizu? Februarja je za it za dan, dva al je bolj beda? Na spletu nekaj pise kot da je notranji del zaprt, da lahko samo od zunaj (z obale?) prides v vodo?
V kater vodni park peljat 13 letnika, recimo za 3 dni (od četrtka 26.2 - do nedelje 1.3. ). Vse terme pri nas so v tem terminu zaradi počitnic zelo zasedene (jebiga prepozno sem se angažiral), zato se oziram kam čez mejo (ITA, HU, HR)..nimam pojma kaj bi blo za gledat, pa da ni predaleč?
Preveri Aquaworld pri Budimpesti. https://www.aquaworldresort.hu/en/aquaworld
Imajo precej adrenalinske tobogane in bi bilo za 13-letnika lahko zanimivo. Tudi hotelska hrana je bila dobra.
V kater vodni park peljat 13 letnika, recimo za 3 dni (od četrtka 26.2 - do nedelje 1.3. ). Vse terme pri nas so v tem terminu zaradi počitnic zelo zasedene (jebiga prepozno sem se angažiral), zato se oziram kam čez mejo (ITA, HU, HR)..nimam pojma kaj bi blo za gledat, pa da ni predaleč?
Aquaworld v Budimpešti, če ti ni predaleč, ampak je skoraj zagotovo za ta datum zaseden. Je pa skoraj zagotovo še prosto Kaerntemterme in hotel Kravankenhof, ker je pač, dražji.. So pa tudi te terme dobre, tudi za otroke.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.