Hvala za info.Samo da greje. Sam sem imel to pred leti in sem delal to po priporočilu zdravnika. Me je pa tako bolelo, da niti puloverja nisem mogel obleči.
Masaža, masaža in masaža prečno na mišico. To je edino, kar dejansko pomaga, da se narastišče mišice pravilno zaceli in nimaš ponovitve poškodbe ob ponovni obremenitvi.Torej, kako ste rešili težave s teniškim komolcem?
Namreč mene zadnji teden precej boli, ko se zjutraj zbudim in seveda, če desno roko obremenim in kaj dvignem? Po spominu me je že lani, približno ob istem času bolela desna roko, oziroma komolec, na zunanji strani. Takrat je po določenem času bolečina izginila sama od sebe.
Predvidevam da je v mojem primeru to od računalniške miške. K zdravniku zaradi tega ne mislim hoditi, me pa zanima, ali tisti elastični povoj za komolce pomaga ali ne?
Lp
Kje, kaj in za koliko €?Najt morš vzrok. Vrok je ponavadi zarad nesorazmerja mišic v komolcu. To pr nas nardimo v eni uri.
In kakšen je postopek, oziroma kaj dobim za 30€?Ljubljana, Telodrom
Princip je dost nov, preverja gibalne vzorce in išče napake v njih. Ponavadi je vedno ena mišična skupina, ki ne deluje in pa ena druga ki je facilitirana oziroma hoče pokrit primanjkljaj prve. To potem povzroči nesorazmerje sil v sklepu.
Stane ponavadi 30€
Na kateri nacin pa se sprosti/aktivira?se sprosti fasilitirana mišica nato naredi aktivacija tiste, ki ni delala.
mene tako boli rama, roka negibljiva v določene smeri. teniška rama obstaja?Samo da greje. Sam sem imel to pred leti in sem delal to po priporočilu zdravnika. Me je pa tako bolelo, da niti puloverja nisem mogel obleči.
Izjavo vzamem nazaj.Meni gre počasi na bolje. Uporabljam rdečo tigrovo mast in zadeva se kot kaže izboljšuje.
Torej, kako ste rešili težave s teniškim komolcem?
Namreč mene zadnji teden precej boli, ko se zjutraj zbudim in seveda, če desno roko obremenim in kaj dvignem? Po spominu me je že lani, približno ob istem času bolela desna roko, oziroma komolec, na zunanji strani. Takrat je po določenem času bolečina izginila sama od sebe.
Predvidevam da je v mojem primeru to od računalniške miške. K zdravniku zaradi tega ne mislim hoditi, me pa zanima, ali tisti elastični povoj za komolce pomaga ali ne?
Lp
@fadi, kje si kupil rdečo tigrovo mast? a ko namažeš fajn zagreje? ker mene še kr rama boli, pomaga pa gretje.Izjavo vzamem nazaj.
S tigrovo mastjo se si vnel kožo na roki. Ker sem izgleda preveč na debelo mazal, sem dobil rdeče izpuščaje po koži. Tako da trenutno ne bom mazal z nobeno stvarjo več
Me pa zanima nekaj. Sodelavka mi ponuja konjsko mast (hladilno), saj pravi da pomaga pri vnetju tetiv in mišic. Je treba tale fucking teniški komolec greti ali hladiti? Z rdečo tigrovo mastjo sem grel in kot kaže pretiraval, da imam sedaj na roki rdeč flek vnete kože.