Tema za vegeterjanke

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
No da ne bomo tolk dolgočasni kle na Alterju....pa da ne bomo sam smrdel zavitiv prešvicane fitness brisače
shocked-1.gif

Torej kje je problem?
evil.gif

Ali pri tem dejanju vegeterjanke tudi občutite odpor do mesa?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Svašta
hysterical-1.gif

Veganke pomoje pogoltnejo samo, če je tud tip ki so mu ga vlekle, veganc (mogoče če ji je tipo ful všeč, pristane tudi na to, da je samo vegeterijanec).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Svašta
hysterical-1.gif

Veganke pomoje pogoltnejo samo, če je tud tip ki so mu ga vlekle, veganc (mogoče če ji je tipo ful všeč, pristane tudi na to, da je samo vegeterijanec).

Ja seveda. Za blowjob gremo spreminjat način življenja. Se težje odrečem zrezkom.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
zanimivo da največ o tem vejo fantje... veganke pa nikjer nobene... hmm hmm....

drugače pa pravijo da potegnejo da pa sperme ne marajo ker veganke ne smejo jest ničesar živalskega izvora... presnojedke pa pogojno celo pogoltnejo ker je nekuhana...

vegeterjanke pa nečeloma ja...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
A nisi ti neka veganka/vegeterjanka?

Mene zanima kakšen občutek jim je ko majo meso v ustih?
evil.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hja... jst poznam eno veganko, ma si je (še) nisem upal vprašat... (
grin1.gif
)
sem pa rekel, da jo 100% podpiram da je proti mučenju živali (ko je govorila kak je kruto testiranje ličil), da rajši jem šnicl če vem, da prasec ni nosil makeupa
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo da največ o tem vejo fantje... veganke pa nikjer nobene... hmm hmm....

drugače pa pravijo da potegnejo da pa sperme ne marajo ker veganke ne smejo jest ničesar živalskega izvora... presnojedke pa pogojno celo pogoltnejo ker je nekuhana...

vegeterjanke pa nečeloma ja...

zdej mi je pa jasno..ena izmed bivših je mela 'čudno' prehrano. ampak goltala pa je. sam enkrat, k sem mel vročino pa ni hotla pogoltnt nikaor..očitno k ni blo več presno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Eno nevmesno na fafanje:

mate to raje kot v tamalo? mislim, s frendi včasih kaj popametujemo, pa vsi čist vsekani na fafanje pa goltanje sploh...

Ma kajpavem, tut brez tega mi je seks čist kul... (ne rečem da ne paše, ampak brez bi čist normalno živel)