Tema " Chameleon Sandbox"

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ljubi mir ...

Ok, toda fasado mi boš pa plačal ! Da ne bi morda mislil da si kakšen Leljak ali Bavčar in podobni! :gorjaca: Odsedel svoje in sedaj so ti grehi kar odpuščeni itd ... :nigladek:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ljubi mir ...

Ok, toda fasado mi boš pa plačal ! Da ne bi morda mislil da si kakšen Leljak ali Bavčar in podobni! :gorjaca: Odsedel svoje in sedaj so ti grehi kar odpuščeni itd ... :nigladek:
Jaz s tvojo fasado nimam popolnoma nobene veze tako da lahko prenehaš s svojimi blodnjami. Poišči si pomoč.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kamelči..a ti v novicah, v svojem triumfu, pišeš kaj si delal? aha mein kampf?

ne me hebat..svašta majka rodi... tko so začel vsi resni disidenti..mal pisanja, malo čorke, malo predsedovanja...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.651
113
Lej tvoj omiljeni disident je zdržal 40let...tko da... Enjoy:cheer:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Svojo temo sem odprl ker menim (kot sem napisal) da je fajn če ste informirani...in jo zaklenil da ostaja pregledna.

Lepo da si ti (oz ste si) odprl vzporedno kjer bomo lahko debatirali kaj vam je všeč in kaj ne!

Feedback me ne moti!

Nisem se zagrebel...me je pa motilo da čvek prehaja v vedno večji SPAM...kljub temu da celoten ni mišljen kot tak....ima samo del namenjen spamanju...
Napaka.
V eni temi govoriš, da vmešavanje moderatorja ni primerno, tukaj pa se sedaj vmešavaš in zapletaš z raznoraznimi pacijenti ala Demz in podobni.
S takimu uporabniki sploh nimaš kaj razpravljat. Zapret tako temo tiste, ki pa se bunijo pa poslat v banovce na dopust.
Samo tako boš naredil red. Dalj časa jim boš pustil da se petelinijo slabše bo zate. Če komu kaj ni prav naj se gre bunit kam drugam na kakšen drug forum. Eni kr mislijo. da je forum njihov in da lahko gor počno kar se jim dvigne.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.651
113
Maš res......pa nimaš...

Probam se držat tega da v rednih temah ne komentiram preveč drugih...v smislu kaj delajo prav in se ne zapletam z njimi v prevelike debate! Pišem samo svoja mnenja v toku teme...pač grem z temo ki bi me zanimalo tudi če ne bi bil MOD

Zato mi prav pride TA TEMA tukaj....ki je sicer nisem odprl sam.....je pa zrcalo tisti moji z enakim imenom katero sem zaradi boljše preglednosti zaklenil!

I

Izbrisan uporabnik #15304

Kamele0N
Pobrisal si moje poste, v katerih se celo Matey strinja z mano, ki niso smetenje in v katerih jasno izražam svoje mnenje o migracijah, smetenje si pa pustil. Zakaj? Ker me po napisanem ne bi mogel več zmerjati z vilkamerko? Pobriši še ostale moje, ker to kar počneš nima ne repa ne glave.