Televizorji z dvema digitalnima tunerjema?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.814
439
83
Pozdravljeni.

Zanima me, kateri televizorji imajo vgrajene dvojne digitalne tunerje (da lahko s funkcijo slika v sliki gledaš dva različna kanala)? Vem, da to imajo nekateri Loewe televizorji, ki pa so zelo dragi...

Ali imajo to še kateri drugi televizorji?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Kot drugi tuner lahko uporablja DVD snemalnik.

In za to potrebujes DVD snemalnik, ki ima digitalni tuner
smile-1.gif
Teh pa ni veliko...sploh, ce je malo starejsi ...

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.902
55
63
ecan , res da raners sprašuje za televizorje z dvojnim kanalnikom. Nadalje pa pove, da bi rad gledal sliko v sliki. Ker verjetno ne ve (domnevam) , da za to funkcijo pri digitalni TV ni potrebno dveh kanalnikov, sem mu posredoval naslov, kjer lahko najde TVeje, ki podpirajo PIP funkcijo, ki jo on išče.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaj pa to obstaja, da imas recimo 4 slike enakomerno razdeljene in gledas hkrati? zvok pac logicno samo na enem

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.320
9.540
113
EU
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
ecan , res da raners sprašuje za televizorje z dvojnim kanalnikom. Nadalje pa pove, da bi rad gledal sliko v sliki. Ker verjetno ne ve (domnevam) , da za to funkcijo pri digitalni TV ni potrebno dveh kanalnikov, sem mu posredoval naslov, kjer lahko najde TVeje, ki podpirajo PIP funkcijo, ki jo on išče.
Vprašuje za gledanje dveh različnih kanalov. Torej, dva tunerja potrebuje. Vsi sedanji televizorji imajo dva tunerja, žal je eden analogni, drugi pa digitalni. Oba ne moreta delati istočasno.
Z veliko muko so naredili kanalnik za MPEG 4. Sedaj moramo počakati da jih duplirajo.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
samsung serija 90xx... zdele nisem čisto 100% ampak vem da ima 2 digitalna tunerja v tvju, s tem da enega uporablja daljinec (3,5" zaslon). samo se mi zdi, da se lahko tudi na tvju uporablja drugi tuner.