Televizija TViN

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Če zamudiš eno oddajo, ki še ni končana. Jo lahko gledaš za nazaj?

Prosim, če odgovorite le tisti, ki veste.
nahrung002.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ni te opcije, je pa opcija ko je končana da pogledaš za nazaj, vendar ne deluje vedno... aplikacija ni ravno "biser" na iOS deluje OK, na android pa na nekaterih napravah "sesuva"...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Na AMIS-u jim dela tudi ta funkcija, zato sem iskal tudi na TViNu.
nahrung002.gif

Ampak, seveda jaz sem na SIOL.
smile-1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Nimajo vsi programi možnosti ogleda za nazaj, zato preveri to možnost.
Sicer pa pri meni deluje brez sesuvanja na IOS-u in na androidu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Lih kar probal ogled nazaj na Siol TViN aplikaciji za android in ogled nazaj deluje ko še oddaje ni konec testiral sem oddajo ki je trnutno v živo na Slo 1 in primerjal z trenutno temo ki je v oddaji in se je ujemalo z nekaj sekund zamikom na aplikaciji ki je bil ogled nazaj in z tekočim časom oddaje na televiziji
wink-1.gif

Tak da nevem kak da to pri vas ne deluje
wink-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
S tem časovnim zamikom so zgleda vsi svetlobna leta za T-.2.
cry12bpy.gif
T-2 ima na STB narejeno OK.
Tudi rešitev za PC ni slaba a je zelo slabo uporabna. En vmaeni TVIN mi je bil bistveno bolj povšeči. Problem teh PC izvedb je, da ne moreš imeti poljubno velikega okna s sliko na ekranu. KOt imaš lahko Multicast. Tvin je vmes enkrat nekaj mesecev to skorajda omogočal. Nato so nekaj zamenjali in video spet ni šel tja kamor si hotel. ON TOP pa sem reševal z FF vtičnikom. Tisti čas sem veliko gledal zamik. Nato skoraj ne.
Pri T-2 pa mi je všeč transparentnost prikaza v browserju. Žal pa gre za browser in vse omejitve z njim povezane. Zadeva je res pregledna in enostavna. Kakovost slike je dokaj slaba, število kanalov v ogledu nazaj za PC je (pre)majhno. Ni HD kanalov v HD kakovosti.
Skratka oba sistema sta ŠE daleč od optimalniga za uporabnikovo izkušnjo - priročnost in enostavnost uporabe.
Nenazadnje je WIN OS najbolj razširjen OS v naših domovih, podpora IPTV zanj pa je obupna.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Imam težave pri gledanju Tvina preko iskalnika Google Chrome, saj mi vsakič ponudi, da namestim Silverlight, vendar potem kljub namestitvi ne morem nič gledat. če Tvin odprem preko Internet Explorerja pa mi normalno deluje. Mi lahko kdo pomaga rešit problem

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Septembra bo ta opcija čisto odstranjena, tako da bodo morali na TVINU prenoviti spletno stran.