Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
to že res, ampak obstajajo strani, ki ponujajo npr. športne vsebine in prenose ali pa npr. filme in nadaljevanke. sej zato pa sprašujem, ker me zanima, če obstaja kakšna dobra varianta.
Jaz sem že pet let odjavljen od RTV naročnine. Pač dobiš nek obrazec in ga izpolniš, podpišeš, da v stanovanju nimaš nobenega TV in radio sprejemnika. Ampak po približno treh letih ti spet pošlejo račun, v smislu "zdaj pa verjetno že imate TV"
K meni še nikoli niso prišli preverjat, če so pa kaj merili pa ne vem. Res pa, da nimam TV sprejemnika, spljoh! Imam pa radio sprejemnik, ki je pač integriran v glasbeno komponento ampak nikoli ni prižgan.
LCD TV, zunanji disk (filmi, dokumentarci,..) je priključen na USB vhod in ko se kaj gleda, se gleda iz diska. Računalnik priklopim za 1080p filme prek HDMI vhoda.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.