Telemach!!!

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.348
22
38
MB
Zdravo,

preizkusil sem novo aplikacijo EON za TV. Pri ogledu za nazaj pogrešam predogled slike med previjanjem naprej ali nazaj. V stari aplikaciji sem tako lahko videl, kje v oddaji sem, in lažje ustavil na želenem mestu. V novi aplikaciji tega predogleda ni, zato je preskakovanje precej manj pregledno.

Ali je treba to možnost posebej vključiti v nastavitvah ali je nova aplikacija trenutno ne omogoča?

Hvala za pojasnilo in lep pozdrav.

zakon

Guru
16. maj 2008
10.163
1.480
113
toti Maribor
Zdravo,

preizkusil sem novo aplikacijo EON za TV. Pri ogledu za nazaj pogrešam predogled slike med previjanjem naprej ali nazaj. V stari aplikaciji sem tako lahko videl, kje v oddaji sem, in lažje ustavil na želenem mestu. V novi aplikaciji tega predogleda ni, zato je preskakovanje precej manj pregledno.

Ali je treba to možnost posebej vključiti v nastavitvah ali je nova aplikacija trenutno ne omogoča?

Hvala za pojasnilo in lep pozdrav.
Pa si o tem obvestil Telemach? Jaz sem še vedno na stari, dokler bo šlo.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
346
100
43
Ko smo že pri stvari; mene pa zanima kako nastaviti čas pojavljanja pasice s programi na trenutnem kanalu (vrstica spodaj, ko kaže kaj je trenutno na sporedu , kaj je bilo prej in kaj je po programu) po prestavljanju. Istočasno se program tudi zasenči. To traja pet sekund. V stari aplikaciji se je to dalo nastaviti na 3 s, v novi pa ne najdem opcije.
Opcija je načeloma v redu, le da je zame 5 s malo predolgo. Sploh senčenje je moteče.