Telemach!!!

faraon

Zelenc'
3. feb 2023
18
0
1
Hvala za link a še vedno nimam odgovora.
Zanima me namreč CI modul od Telemacha kateri je najhitrejši.

Baje kartic ni več, ampak je čip integriran v modul.

Ta modul, ki ga imamo trenutno je zelooo počasen in kolikor sem gledal je brez kartice, torej z integriranim čipom v sam modul.
 

Sasek21

Pripravnik
25. feb 2023
63
1
8
27
Maribor
Pozdravljeni,

zanima me, ali ti WiFi modemi delujejo brez težav? Kakšne imate izkušnje z uporabo teh ruterjev? Na telemachu trdijo da vsi naročniki dobijo novo njihovo opremo ?

1000013213.jpg
 

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.392
393
83
tl;dr
za garsonjero je ok, za kaj vec pa vprasanje.

Vsi ti ponudnikovi all in one modem / routerji delujejo brez tezav. Razen kadar ne.

Ce rabis dostop do fb, mejla in alterja v sobi, kjer se skatlica nahaja, in v max se sosednji sobi, v isti etazi, bo ok.

Sicer gres v nakup boljsega plehovja.

Dobis pa v vsakem primeru to all in one skatlico, samo modema na ponujajo vec, meni so ga vzeli pred leti, ko so nadgradili eon pakete na visje hitrosti. Lahko pa ti router izklopijo oz vklopijo t.i. bridge mode, potem pa sam poskrbis za router in vse ostalo.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Sasek21

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.076
9.190
113
EU
CI moduli so standardni, različnih firm. Mogoče je kaj novejšega, pa sem to spregledal. Za Telemach je ceneje imeti ločeno, ker ti lahko imaš svoj modul, ki je hitrejši (ARM procesor), oni pa dajo samo kartico. Če je zadeva hibridna, kako praviš, potem nimaš možnosti izbire, ker bodo imeli samo eden model.
 

zakon

Guru
16. maj 2008
8.654
730
113
toti Maribor
Pozdravljeni

Kupili smo nov Qled tv in ker ga bo uporabljala starejša oseba eon aplikacija za smart tv ne pride v poštev saj ob ponovnem vklopu tv gre na tv programe in ne odpre smart tv aplikacije.

Prosil bi vas za informacijo kateri CI conax modul je najhitrejši, da hitro preklaplja kanale.
Nekoč je to bil CI modul s feferonom, še ta modul vedno obstaja, oziroma katerega uporabljate vi in vam hitro preklaplja programe?

Hvala za pomoč in lp.
Kaj pa ste kupili za eno znamko, ker pri Samsungu se nastavi, da ob zagonu odpre zadnji app?
 

faraon

Zelenc'
3. feb 2023
18
0
1
Kaj pa ste kupili za eno znamko, ker pri Samsungu se nastavi, da ob zagonu odpre zadnji app?
Kupili Hisense in ne zna odpret zadnje gledene app, vedno odpre ali tv kanale ali pa hdmi odvisno kateri izhod imaš nastavljen.
Če tv kanalov ne nastaviš, pa vedno čaka na začetni strani za live tv in moraš stisniti tipko Home, da ti pokaže stran z aplikacijami.