Saj vem da je greh na alterju povedati, ampak na 3 leta starem Philipsu vse to dela ok
Po mojem so začeli kodirat in jim neki ne deluje.No za piko na i, pa od včeraj dalje ne samo, da počasi preklaplja, Star Crime in Star life sploh ne naloži slike. Spodaj se vidi, da slika gre naprej po časovnem traku, vendar je tema.
mislim, da je telekomova. Je že stara cca 10 let...Če je optika OŠO ali katera od teh variant je za operaterja ceneje, če uporablja lastno omrežje, v tem primeru COAX.
A moras to kaj klicati ali te sami kontaktirajo, ko ti potece pa ponudijo? Mami bo tudi potekla vezava v kratkem.staršem je potekla vezava, pa so ju spet navlekli na sebe z nekaj pospusta za eno leto... samo razlika je sedaj, da so ju z optike preklopli na kabelsko. Kakšne so dejanske razlike? Bolj mene firbec matra zakaj so to naredil? Predvidevam, da je cenejše omrežje? So še kake razlike v ozadju?
Dvomim, da sta si moja dva na koledar na steni napisala datum poteka vezave. Mislim, da ju je telemach kontaktiral. Novi box je nekaj štekal, pa je serviser prišel na velikončno nedeljo ob 9 zjutri. Tastara od maše, serviser pa z novim boxomA moras to kaj klicati ali te sami kontaktirajo, ko ti potece pa ponudijo? Mami bo tudi potekla vezava v kratkem.
Po GDPR-ju ni dovoljeno podatke podajati naprej.Večinoma "gnjavijo" zunanji, ki jim Telemach pošlje spiske uporabnikov, oni pa se predstavijo kot Telemach.
Kaj na starejših Samsungih imate 3sat na eon app-u?