Kot ze napisano... ce placujes dodatno za razsirjeno shemo, imas iste programe, kot so na voljo pri paketu Eon Premium ...
To bo najbolje, ce poklices Telemch in vprasas… Na coaxu vem, da se da preko D3 boxa, a je ogled nazaj samo za tri dni, pa se to ne na vseh programih, kot je pri Eon Smartboxu… Pri Eon S,artbox pa rabis se dostop do interneta, ker ogled nazaj poteka preko IPTV… nevem pa, ce je ta lahko od drugeg ponudnika…Imam EON Premium TV paket (koaksialni kabel) pa me zanima ali je možen priklop Eon Smart Box-a (in uporabo pogleda za 7 dni nazaj) glede na to, da imam internet pri drugem ponudniku (Telekom) ter kako se izvede priklop preko koaksialnega kabla ali UTP kabla na modemu (Telekom).
EON box dela tudi pri drugih ponudnikih, ni pa to čisto v skladu s splošnimi pogoji razen tam, kjer so naročeni paketi izven omrežja. Tako, da lahko kdaj tudi neha delat, čeprav zaenkrat še nikomur ni.
Pokliči in vprašaj, po moje boš dobil OTT box, ki dela samo preko interneta, kabelske potem ne rabiš več, bo pač delalo preko Telekoma.
Pri meni v okolici Celja so upload že dvignili. Download pa je še okoli 600 MbitovA imate vsi vklopljeno novo hitrost in vam ta tudi deluje? Meni na premium paketu piše 1000 mbit, deluje pa 'samo' kot prej, dobrih 500 mbit...
si na telemachovi optiki? Mogoče upravljalec omrezja omejuje hitrost...meni nova hitrost še ne dela... imam pa huawei modem (optika)... če ma to kako vezo?
RT-AX88U