Russians are comingGlede na to, da so telefonske številke nedosegljive(jih sploh ni) bi dejal, da so jim odklopili elektriko.
Russians are comingGlede na to, da so telefonske številke nedosegljive(jih sploh ni) bi dejal, da so jim odklopili elektriko.
Pa si zihr da nisi na kaksnem drugem alternativnem linku ?Men je net hit začel, tv pa štrajka.
Internet je zelo širok pojem22:38 … internet jim je čist umru ?
Kakšna težava v napajanju, to so preklopili naUpdate 2 (30.10.2021 ob 00.30)
Iz Telemacha so sporočili, da so težavo rešili. Šlo pa je za težave v napajanju, ki so povzročile izpad storitev EON po Sloveniji.
Imel sem velike težave, ko sem odhajal od Telemacha. Mislim, da se je vleklo kakšna dva meseca in sicer tako dolgo, dokler nisem napisal pisma generalnemu direktorju. Potem so se pa stvari zelo hitro uredile.Odkar pomnim, sem bil pri Telemachu. Ker pa sem pred kratkim šel na 4 tv v hiši in je vse štekalo, sem bil prisiljen iti na optiko pri Telekomu. Tako sem se odločil, da bom cca. 2 meseca poskusno imel kar oba operaterja, Telekom preko optike in Telemach preko kabla. Vmes sem si par dni nazaj dal še prestaviti telefonsko številko. Nakar danes poskušam gledati tv preko Telemacha in ne dela. Ko sem klical na info, so mi rekli, da so me izklopili, ker grem drugam??? Pa kdo hudiča jim je rekel, da grem drugam? A ne smem imeti v hiši dveh operaterjev?Za povrh pa mi bodo storitev računali dokler ne vrnem opreme. Se pravi, storutev ne deluje, računali pa bodo! Jaz sem naročil samo prestavitev številke in ne odklop!!!
To je seveda dezinfomracija. Če se ti pogodba prekine, je to zahteval operater kamor si prenašal številko. Mogoče po defaultu, ker nisi eksplicitno zahteval ohranitev pogodbe na Telemachu.Odkar pomnim, sem bil pri Telemachu. Ker pa sem pred kratkim šel na 4 tv v hiši in je vse štekalo, sem bil prisiljen iti na optiko pri Telekomu. Tako sem se odločil, da bom cca. 2 meseca poskusno imel kar oba operaterja, Telekom preko optike in Telemach preko kabla. Vmes sem si par dni nazaj dal še prestaviti telefonsko številko. Nakar danes poskušam gledati tv preko Telemacha in ne dela. Ko sem klical na info, so mi rekli, da so me izklopili, ker grem drugam??? Pa kdo hudiča jim je rekel, da grem drugam? A ne smem imeti v hiši dveh operaterjev?Za povrh pa mi bodo storitev računali dokler ne vrnem opreme. Se pravi, storutev ne deluje, računali pa bodo! Jaz sem naročil samo prestavitev številke in ne odklop!!!
Zakaj pa naj bi zahteval, da ohranim razmerje???? In ne ti meni o dezinformacijah!!! Zahteval sem samo prenos številke in to je to. Če bi hotel kaj drugega, pa bi to tudi povedal.To je seveda dezinfomracija. Če se ti pogodba prekine, je to zahteval operater kamor si prenašal številko. Mogoče po defaultu, ker nisi eksplicitno zahteval ohranitev pogodbe na Telemachu.
Tako da preden klamfaš neumnosti, preveri dejstva.
Verjemi, da staremu operaterju (v tvojem primeru Telemachu) ni v interesu, da mu prenehaš nosit denar. Ampak če ti novega operaterja pooblastiš, da v tvojem imenu pri starem operaterju uredi prenos/prekenitev, in potem oni prekinitev zahtevajo, je stari operater primoran to tudi udejaniti. In kolikor vem, moraš pri prenosu vedno izbrati bodisi ohranitev starega razmerje (kjer ti potem stari operater dodeli novo številko) ali pa prekinitev. Vsaj jaz sem moral vedno izbrati in tudi podpisati papirje. Žal stari operater ne more vedet, če če je šlo pri tebi res za eksplicitno zahtevo po prekinitvni, nesporazum z operaterjem, površno branje ali nekaj tretjega niti ni njihova stvar.Zakaj pa naj bi zahteval, da ohranim razmerje???? In ne ti meni o dezinformacijah!!! Zahteval sem samo prenos številke in to je to. Če bi hotel kaj drugega, pa bi to tudi povedal.
Glede na to, da so meni enkrat zavrnili prenos, ker se kao podpis ni ujemal na njihovi in novi pogodbi, bi si upal trditi, da stari operater dobi poskenirane vse dokumente.Verjemi, da staremu operaterju (v tvojem primeru Telemachu) ni v interesu, da mu prenehaš nosit denar. Ampak če ti novega operaterja pooblastiš, da v tvojem imenu pri starem operaterju uredi prenos/prekenitev, in potem oni prekinitev zahtevajo, je stari operater primoran to tudi udejaniti. In kolikor vem, moraš pri prenosu vedno izbrati bodisi ohranitev starega razmerje (kjer ti potem stari operater dodeli novo številko) ali pa prekinitev. Vsaj jaz sem moral vedno izbrati in tudi podpisati papirje. Žal stari operater ne more vedet, če če je šlo pri tebi res za eksplicitno zahtevo po prekinitvni, nesporazum z operaterjem, površno branje ali nekaj tretjega niti ni njihova stvar.