Sem ga že dvakrat ponastavil nato poklical, povedal ser.stevilko in so mi ga aktivirali. Zanima me ali se da aktivirati preko moj telemach portala s kodo ki ti jo izpiše. Seveda ti verjetno potem ne dovoli več namestiti nobenega Smart tvjaNe smes ga dajati na tovarniske.
Maribor Pobrežje ne dela Live stream ki je preko coax je še vedno SD če pa greš za kakšno minuto nazaj pa je stram preko neta in je HD.
Pri vseh isto.
Pri ORF 2 pa niti ni strama da bi gledal nazaj.
No naj še nekdo proba na ORF 1 in ZDF ker tam še piše kateri stream je gori pri simbolu postaje.
Pri meni so tudi omenjeni kanali tako v živo kot za nazaj v hd ju.V Medvodah (Telemach preko coax) so v Eon Smartboxu vsi ti programi (ORF1, ORF2, ZDF) v HD... tudi pri ogledu nazaj, ko gre preko interneta ...
Sem ga že dvakrat ponastavil nato poklical, povedal ser.stevilko in so mi ga aktivirali. Zanima me ali se da aktivirati preko moj telemach portala s kodo ki ti jo izpiše. Seveda ti verjetno potem ne dovoli več namestiti nobenega Smart tvja
OK ne sme se, zakaj pa je pol sploh omogočeno uporabniku priti do tovarniškega reseta?Ne da se in reset na tovarniske se ne sme delati. Imajo potem tehnicne sluzbe zamudo z resnimi problemi, ker se morajo ukvarjati s teksnimi bedarijami.
Ma kaka tehnična služba, to z enim klikom opravijo na 070700700Ne da se in reset na tovarniske se ne sme delati. Imajo potem tehnicne sluzbe zamudo z resnimi problemi, ker se morajo ukvarjati s teksnimi bedarijami.
Ma kaka tehnična služba, to z enim klikom opravijo na 070700700
Gledanje za nazaj je vkjučeno v ceno.Zanima me je pri EON Premium TV paketu gledanje za nazaj vključeno v ceno ali je potrebno doplačilo pri EON boxu in ali obstoji kje seznam vseh programov na Telemachu, ki so prešli v HD resolucijo...
Zanima me je pri EON Premium TV paketu gledanje za nazaj vključeno v ceno ali je potrebno doplačilo pri EON boxu in ali obstoji kje seznam vseh programov na Telemachu, ki so prešli v HD resolucijo...
Samo ne na Conax kartici in D3 sprejemnikih.Od 17.12. 2020 v HD tehniki sledeči programi: ORF1, ORF2, 3SAT, ZDF, HRT1, HRT2, GOLICA TV, BOOM TV, ČARLI TV.
Ja meni so se programi spremenili na oziroma preko CI modula oziroma kartice.Samo ne na Conax kartici in D3 sprejemnikih.
Prav tam še posebejSamo ne na Conax kartici in D3 sprejemnikih.