Ja ja na coaxu dela...ne dela na optiki...Dela tut na koaxu.
Dela tudi na optiki. Seveda če imaš na optiki DVB-C in hibridni box (Kaon). Če imaš All IP box (SDMC) oziroma si na Telekomovi (ne Telemachovi) optiki, potem ne dela.Ja ja na coaxu dela...ne dela na optiki...
Sem na Telemachovi optiki. V EON box pride samo utp kabel. Na optiki dajo samo take boxe brez coax vhoda. Na drugi TV kjer je vstavljena kartica ttx dela normalnoDela tudi na optiki. Seveda če imaš na optiki DVB-C in hibridni box (Kaon). Če imaš All IP box (SDMC) oziroma si na Telekomovi (ne Telemachovi) optiki, potem ne dela.
Tudi jaz sem na Telemachovi optiki, ampak imam hibridni Kaon box in dela TTXSem na Telemachovi optiki. V EON box pride samo utp kabel. Na optiki dajo samo take boxe brez coax vhoda. Na drugi TV kjer je vstavljena kartica ttx dela normalno
Lahko prilepiš sliko boxa?Tudi jaz sem na Telemachovi optiki, ampak imam hibridni Kaon box in dela TTX
Imam skritega za TV, ki je zmonitram na steni, tako da ga težko slikam bez da TV odmonitram. Je pa običajen Kaon KSTB6020, ki ga dobiš tudi na coaxu (od RF fiber konverterja dalje gre itak tudi na optiki coax). Kolikor vem imajo od EON boxov itak samo All IP SDMC SDOTT0202 in pa hibridni Kaon KSTB6020.Lahko prilepiš sliko boxa?
Imam skritega za TV, ki je zmonitram na steni, tako da ga težko slikam bez da TV odmonitram. Je pa običajen Kaon KSTB6020, ki ga dobiš tudi na coaxu (od RF fiber konverterja dalje gre itak tudi na optiki coax). Kolikor vem imajo od EON boxov itak samo All IP SDMC SDOTT0202 in pa hibridni Kaon KSTB6020.
Kolikor vem ne. SDMC je načeloma novejši, ker so ga razvili naknadno, in ima nekoliko boljši hardware, ampak je pač all IP (brez DVB-C tunerja). Če hočeš hibridnega (npr. zaradi višjega bitratea na DVB-C, 4K kanalov, teletexta, ...), je Kaon edina opcija. Sem pa nedolgo nazaj tudi na Kaonu končno dobil Android TV 9.
Točno tako.Je pa zakasnitev programa na OTT-ju kar velika v primerjavi s hibridom.Zadnjič sem doma spremljal (imam obe varianti) in ugotovil 42 sek (???) razlike v korist hibrida.Je pa preklop med programi hitrejši na OTT-ju.Kolikor vem ne. SDMC je načeloma novejši, ker so ga razvili naknadno, in ima nekoliko boljši hardware, ampak je pač all IP (brez DVB-C tunerja). Če hočeš hibridnega (npr. zaradi višjega bitratea na DVB-C, 4K kanalov, teletexta, ...), je Kaon edina opcija. Sem pa nedolgo nazaj tudi na Kaonu končno dobil Android TV 9.
A mi lahko kdo svetuje, kako se rešiti Telemacha? 20.julija sem prešel od Telemacha k Telekomu, pa še vedno dobivam položnice v višini 0,00€ za "dodatni E-mail", ki ga pri telemachu nisem nikoli imel. Kontaktiral sem že več uslužbencev Telemacha, pa očitno nihče tega ne jemlje resno.
darkstar66, a si ti sploh prebral vprašanje??? Preberi in ne piši neumnosti.Očitno tudi ti tega ne jemlješ resno. Lepo plačaj in bo vse v redu.
P.S. Če pa boš papirnati račun zamenjal z elektronskim ti bodo znesek zmanjšali za en evro. Se pravi ti morajo vsak mesec nakazati tisti hebeni evro.
Sarkazem detektor crknu?darkstar66, a si ti sploh prebral vprašanje??? Preberi in ne piši neumnosti.
Noben "detektor ni crknu", pa tudi za sarkazem ne gre, ampak gre za bedasto nakladanje nekakšnega "fizikalca", ki nima odgovora, pa pač napiše nekaj brezveznega. Če ne veš odgovora oziroma ne znaš pomagati, je včasih bolje biti tiho in ne smetiti teme. S tem zaključujem zadevo.Sarkazem detektor crknu?