Xiaomi Mi Box je uradno ceritficiran Android TV box (tako kot nVidia Shield, razni Sony in Philips Smart televizorji in nekateri provider boxi kot je EON box), zato EON Smart TV app na njega normalno inštaliraš iz storea in tudi deluje. Pa tudi Netflix certified je in ima Widewide L1 support, tako da dela 4K na Netflixu in tudi druge DRM zaščitene vsebine npr. na HBO GO. Edino kar sem opazil nazadnje, ko sem še uporabljal MiBox, da je slika za EON streame iz nekega razloga precej slabša kot npr. na Shieldu, LG smart tvju ali katerem koliko drugem boxu. Nikoli nisem ugotovil, kaj točno ga matra, ampak kolikor sem bral imajo vsi ta problem, je pa seveda bolj očitno na večjih televizorjih.
Top zadeva je definitivno Shield, je pa seveda overkill, če rabiš samo za EON. Teli kitajski boxi (pa tudi nekateri kitajski TVji) z mobilnim Androidom in sideloadanim TV appom pa so kot pravim loterija. Lahko dela super, lahko imaš pa tin01 situacijo.... Če spravijo EON na Amazonov store, bo firestick 4K super alternativa, da si ziher glede updateov, čeprov menda že sedaj deluje.
Najprej hvala za vsa pojasnila. Po mojem je problem v widewine supportu. Potrebuje EON L1 ali L3 ?
In pa se podvprasanje : se da EON kakorkoli instalirati na Xbox One S ?
T