Potrebuješ ga, ampak ga lahko spelješ kar ob kablu za napajanje, tako da ne moti (preveč).Ampak še vedno rabim kabel do boxa, če se ne motim
Rabiš drugega daljinca in potem vse Špila kot na originalnem eon boxu....Problem : Instaliral EON na Android box - po težavah s prijavo je ta uspela.
Edino kar me zelo moti, da daljinec android box-a deluje samo v načinu "miška"
Meniji se ne dajo izbrati (gor, dol, levo in desno tipke na daljincu nič ne naredijo).
Obstaja kakšna rešitev oz. kakšna nastavitev. Ostalo na boxu dela bp.
Hvala
T
Tako kot že neštetokrat omenjeno, imajo te boxi gor Android torej mobilni os namenjen tablicam in telefon z zaslonom občutljivim na dotik, zato tudi iz storea dobiš mobilno verzijo EONa in ne tisto, ki ima uporabniški vmesnik prilogojen za TV (verzijo za Android TV).Problem : Instaliral EON na Android box - po težavah s prijavo je ta uspela.
Edino kar me zelo moti, da daljinec android box-a deluje samo v načinu "miška"
Meniji se ne dajo izbrati (gor, dol, levo in desno tipke na daljincu nič ne naredijo).
Obstaja kakšna rešitev oz. kakšna nastavitev. Ostalo na boxu dela bp.
Hvala
T
Težko, ker je vmesnik drugačen in tega daljinec ne more spremenit lahko kvečemu poenostavi uporabo mobilnega vmesnika na TVju....Rabiš drugega daljinca in potem vse Špila kot na originalnem eon boxu....
Tako kot že neštetokrat omenjeno, imajo te boxi gor Android torej mobilni os namenjen tablicam in telefon z zaslonom občutljivim na dotik, zato tudi iz storea dobiš mobilno verzijo EONa in ne tisto, ki ima uporabniški vmesnik prilogojen za TV (verzijo za Android TV).
Če imaš fraj licenco za smart tv (odvisno od paketa dobiš običjno 1 ali 2), lahko probaš sidelodat Smart TV verzijo, ki se upravlja z dalincem. Nekaterim deluje tudi na Androidu, ni pa neke garancije oziroma uradne podpore.
Sem probal eno starejšo verzijo za Smart TV. Instalacija je uspela, daljinec še vedno ne dela tako, kot bi moral.
Bom poizkusil še to verzijo.
T
Nope - ti imaš spet inštalirano za mobilno napravo - torej ne za Android TV.
Ima kdo D3 sprejemnik Cisco PD2120, zanima me če je za ogled za nazaj potrebno škatlo povezat preko lana na modem-internet? se sploh s to škatlo da gledat za nazaj?
A potem ga kar na router priklopim?Mora biti utp, da.
Ti si kar nalozi apk eon smart tv, dobis jo na netu....v google play trgovini jo ni, potem ti bo vse delal kot na original eon boxu... Sam sem dokupil samo drugega daljinca ker tisti original od android boxa ni ok... Dobis ga za cca 10 evrovTežko, ker je vmesnik drugačen in tega daljinec ne more spremenit lahko kvečemu poenostavi uporabo mobilnega vmesnika na TVju....