Konec maja mi poteče vezava (extra gold + mobilna številka). Lahko kdo tule uredi kaj več popusta kot standardnih prvo leto 40€ naslednje pa 51€ za EON Full, glede na to, da za nove naročnike ponujajo prvo leto 30€. Lahko tudi kakšen drug cenejši paket. Za mobilno sem skoraj prepričan, da prestavim na bob, razen če bi bila skupaj kakšna dobra ponudba.
Tudi na portalu Moj Telemach je vidna sprememba hitrosti interneta! V mojem primeru ''EON PREMIUM'' je 500/15. Seveda sem preveril hitrost linije, ki pa je znašala 350/15. Sledil je reset modema, zadeva enaka. Potem pa sem opazil, da imam modem Cisco, model EPC 3212, ki pa po specifikacijah doseže
Max Transfer Rate 440 Mbps
Tudi na portalu Moj Telemach je vidna sprememba hitrosti interneta! V mojem primeru ''EON PREMIUM'' je 500/15. Seveda sem preveril hitrost linije, ki pa je znašala 350/15. Sledil je reset modema, zadeva enaka. Potem pa sem opazil, da imam modem Cisco, model EPC 3212, ki pa po specifikacijah doseže
Max Transfer Rate 440 Mbps
Meril sem na kablu preko dveh routerjev (Nighthawk X10 in Linskys WRT 1900) in preko modema direkt. Dvakrat isti rezultat. Hmmm?tudi sam imam isti modem - imajo v ponudbi kakšen drug modem?
slikco ki si jo dodal - si meril na kablu? direkt z modema al kakšen ruter vmes?
al preko wifi omrežja?
Meril sem na kablu preko dveh routerjev (Nighthawk X10 in Linskys WRT 1900) in preko modema direkt. Dvakrat isti rezultat. Hmmm?