Imam vprašanje (usmerite me, če ste o tem že pisali).
Ali uporabnikom telemacha pripada kakšen popust, če se v njihovi privat hiši nahaja tudi del inštalacij TM za ostale v naselju in so vzdrževalci reden gost? O tem ni sklenjen noben dogovor ali pogodba.
Ima kdo takšen primer v praksi?
Bom, ja. Saj veš, 80 + starim ljudem se zdi to normalno, jaz pa gledam zadnjič na podstrešju kaj zaena reč visi dol iz tramov....Prakse glede tega nimam, imam pa Telemach...
Pokliči klicni center, zahtevaj, ne prostit, zahtevaj, da se da popust takoj. Ali pa jih boste tožli zaradi vznemirjanja i ostalih stvari...
Saj dajo, samo "tečen" je treba bit pri Telemachu...
Pa naj dajo še vouchere za kavico vzdrževalcem...
Bom, ja. Saj veš, 80 + starim ljudem se zdi to normalno, jaz pa gledam zadnjič na podstrešju kaj zaena reč visi dol iz tramov....
Ne vem kaj je, je pa cel kup enega kablovja. In glede na to, da hodijo tehniki k mojim tudi takrat, ko pri mojih ni napake, predvidevam da pokrivamo še sosede, ne samo nas.Za take stvari - če je res razvodna omarica - se sklene služnostna pogodba ranga par 100€ na mesec.
1. vsi operaterji si poseg v zasebne prostore razlagajo zelo "po domače" - saj ste dovolili - ja smo en kabel za nas in basta.
2. če imajo na vaši "podstrehi" kaj več kot kabel not, kabel ven, pa en dol v sobe, je to bistveno več kar bi normalno pričakoval.
3. soseda od tašče je imela na podstrehi eno tako "vozlišče" za celo naselje in je niso hebali 5 posto, je pa enostavno rekla pa ne greste več gor in sedaj imajo novo omarico v ulici in urejeno kot je treba!
Lahko na ZS več nasvetov - ker je glih božični čas, pa je treba delat dobro.
frikenej načelno nimaš prav v nobeni od obeh trditev, je pa res, da pri prvi bo normalen človek najprej poslal 25 vljudnih dopisov, potem pa še 30 manj vljudnih,... kapiš?